Domaći tim će danas igrati bez najstandardnijeg defanzivca i još jednog igrača iz ove linije tima, kao i bez dvojice možda i najvažnijih igrača za ofanzivu tima, od kojih je jedan prvi strelac, a drugi prvi asistent, gosti jako dobri ove sezone. Meč možete odigrati do 18 časova i neki minut kasnije!


Radi se o susretu Poljske Estraklasa lige, a od 18 časova se u Krakovu, sastaju domaća Krakovija i  ekipa Pogona, u pitanju je meč u okviru 13.kola.

Ekipa Krakovije nije loša ove sezone, zauzimaju 7. mesto sa učinkom od 6 pobeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 19:14. Na domaćem terenu skor 3 pobede, 1 remi i 2 poraza i gol razlika 9:6. Ono što će za ovaj meč biti problem za tim jesu izostanci igrača, nema najstandardnijeg defanzivca Dytyateva (11 mečeva/1 gol/1 asistencija), potom još jednog defanzivca Datkovića (4/0/0 – porvređen od 4.kola), a nema ni dvojice važnih veznjaka, prvog asistenta tima Wdowiak-a (9/1/3), kao i najboljeg strelca tima Hanca (12/5/1)

Što se tiče Pogona, oni su prvi tim na tabeli sa učinkom od 7 pobede, 3 remija i 2 poraza i gol razlikom 15:9. U gostima ove sezone sjajni, imaju 4 pobede i 2 remija uz gol razliku 8:4. Za ovaj meč nemaju bitnijih izostanaka.


Meč odigran u maju ove godine na stadionu Krakovije, završen je 0:3 za Pogon


Mišljenje urednika: Odbrana današnjeg gosta deluje jako stabilno ove sezone, naročito kada je reč o gostovanjima, a činjenica da gostima izostaju najvažniji ofanzivci mogla bi da doprinese nešto slabijoj igri Krakovije u napadu, pored toga ofanzivni bek Rapa (11/2/2) igrao je u Pogonu i trener ovog tima će znati kako da se izbori i sa ovom pretnjom po gol tima i da će Pogon odneti najmanje bod sa ovog gostovanja, kvota na igru X2 je 1,55

2:0

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here