Advertisement

Danas će domaći tim biti bez prvog strelca tima koji je postigao polovinu golova svog tima, a uz to će faliti i najstandardniji vezni igrač ,,desetka”, potom još jedan napadač, dok se tri igrača vraćaju u sastav ali je trener izjavio da još uvek nisu spremni da igraju od početka, a uz sve to domaćin je trenirao samo jednom u poslednjih 15 dana, gosti mnogo bolji ove sezone i večeras blagi favoriti na meč koji možete odigrati do 20 časova i neki minut kasnije!

Radi se o susretu Francuske Nacionalne lige, u kome se u okviru 15.kola sastaju Le Puy Foot i Dunkerque.

Le Puy Foot je tim koji se posle 14 odigranih mečeva nalazi na poslednjem mestu sa svega 7 osvojenih bodova do sada, 1 pobeda, 4 remija i 9 poraza uz gol razliku 12:24. Ono što je posebno zanimljivo to je da su na jednom meču postigli 6 golova, na gostovanju protiv ekipe Bastia Borgo kada su slavili 2:6, a na ostalih 13 mečeva svega 6 golova. Za danas će realizacija ponovo biti problem jer će izostati prvi strelac tima Do Pilar Patro (13 mečeva/ 6 golova), a nema ni još jednog napadača Bennekroufa (9 mečeva/ 1 gol) uz to fali i veznjak ,,desetka” Sall (13/0). U tim se posle povreda vraćaju defanzivac M’Bow (5/0), kao i vezni igrač Chergui (10/1) i napadač Fleury (10/3), ali je trener izjavio da nije siguran da su spremni da počnu današnji meč. Uz to tim je u poslednjih 15 dana odradio samo jedan trening!
Što se tiče ekipe Dunkerque, oni su na 2.mestu sa skorom 8 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 22:13. Na gostovanjima su ostavrili učinak 3 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 6:5. Izostaće danas trojica igrača koji se nalaze u rotaciji, to su standardni defanzivac Lauray (11/0), potom veznjaci Gamboa (9/1) i Macon (14/0).

Mišljenje urednika: Gosti su svakako mnogo kvalitetniji tim, a čini se da Le Puy nije bio spreman za ulazak iz amaterskog u poluprofesionalnu ligu kakava je Nacionalna liga Francuske, domaćinu izostaju igrači koji su postigli gotovo sve golove do sada, pa će im realizacija i danas biti problem, kvota na igru D od 0-1 gol je mala, pa će naš predlog biti igra X2&0-3 po kvoti 1,60, a vi se možete opredeliti i za neku drugu igru u zavisnosti od vašeg stila igre i klađenja.

1:2


Photo by Lesly Juarez on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here