Advertisement

Domaći tim novajlija je u ligi, kao i gost, ali je gost prvi favorit za ulazak u viši rang, dok je domaćin prvi favorit za povratak u ligu iz koje je i stigao, a danas igra bez nekoliko igrača, meč možete odigrati do 20:00 danas!

Radi se o meču Italijanske Serije C – Serija A, koji počinje od 20:30, a sastaju se ekipe Gozano i Entela.

Gozano je novi tim u ovom rangu takmičenje, stižu iz amaterske Serije D i po prvi put u istoriji će igrati u profesionalnom rangu takmičenja. Bilo je i puno promena u timu i čak 23 igrača je napustilo klub tokom leta, ali je stiglo i dosta pojačanja, 16 novih igrača, kojima je zajedničko to što su jako mladi i neiskusni, a prosek godina pojačanja je 21,7. Ukupna vrednost tima je svega 1,89 miliona evra. Danas u timu nema najiskusnijih pojačanja, 25-godišnjeg Matia Rolanda koji je stigao iz Karonezea, kao ni napadača Tastardija (27 godina), a neće igrati ni vezni igrač Guito i napadač Rolfini (stigao iz Karpija).

Što se tiče ekipe Entela, ona je ispala iz Italijanske Serije B, a po rečima iz uprave ovog kluba žele da se što brže vrate u drugu ligu Italije. Oni su može se reći i dosta nesrećno ispali iz lige tako da će sada od prvog kola juriti povrataku u istu. Što se tiče tima, najbolji strelac La Mantia (42/12/1) otišao je u Leće, prvi golman Iocobuci (38/0) pojačao je Frosinone, drugi strelac tima De Leka (37/7/6) otišao je u redove Kluža, defanzivac Ćećareli (30/1) je bez kluba, dok je defanzivni vezni igrač Troiano (30/3/4) takođe u potrazi za klubom. Što se tiče pojačanja, stiglo je dosta novih igrača poput napadača Lećea, Katunara, zatim mladog igrača Lacija, Germonija, iz Novare je stigao vezni igrač Adorijan, napadač Lupi iz Verone, a uz njih i dosta igrača iz ove i lige iznad, tako da tim izgleda možda i jače nego prošle godine. Tokom pripremnog perioda Entela je igrala mečeva Kupa Italije, gde je savladala Robur Sienu 3:0 i Salernitanu 2:0, dok je u prijateljskim mečevima bila bolja od Abisola 3:1 i Ligorna 3:0. Vrednost tima je skoro 7 miliona evra, što je popriličan iznost za ovaj rang takmičenja.

Gosti deluju kvalitetnije i pripremljenije za početak misije ,,povratak u Seriju B”, danas se čini da su veći favoriti nego što to kladionice prognoziraju, a mi predlažemo igru na pobedu gosta koju kladionica Max bet plaća kvotom 1,95, ukoliko želite sigruniju varijantu, opcija X2&0-3 deluje takođe sasvim realno, a plaća se kvotom 1,50!

 # WIN 1:3 (1:0) (1,95)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here