Advertisement
Domaći tim pokušavao je da registruje igrače sve do isteka transfer perioda ali nije uspeo pa će u sezoni koristiti mlade igrače od 18 do 22 godine, gosti takođe u teškoj situaciji ali sa par iskusnijh igrača i dva stranca u timu!
Od 18:15 nas u okviru Turske Druge lige igra meč između ekipa Eskisehirspor i Kardemir Karabukspora, u pitanju je meč u okviru 4.kola

Ekipa Eskishirspora dovela je u ovom prelaznom roku dosta stranih igrača koji su trebali da doprinesu tome da tim bude kandidat za visok plasman, zbog dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, Savez je zabranio registraciju igrača ovom timu, nada je postojala do ponoći, ali problem nije rešen, dugovi nisu izmereni, pa čak i pored toga što su uprava, igrači i navijači stigli čak do guvrenera Demirkola, problem nije mogao biti rešen pa će Eskisehirspor u nastavku sezone igrati sa dosta mladim timom, sastavljenim od domaćih igrača. U prva tri kola takođe isti problem za ovaj tim, usepli su da osvoje jedan bod, a u dva meča su poraženi od Giresunspora 1:3 i od Genčlerbirglija 0:5. Na domaćem terenu odigrali su 2:2 sa Balikesirsporom. Strani igrači poput ganaca Akamika i Isaha, potom srpkog igrača Milinkovića, napadača Sekidike iz Nigerije, kao i Sisokoa iz Obale Slonovače neće moći da igraju ove sezone. Tim će biti sastavljen od mladih igrača, golman Ajdin ima 17 godina, defanzivac Altunbas ima samo 19, dok su Ojkun sa 21 i Guler sa 22 godine nešto iskusniji. Vezni red sačinjen je takođe od igrač starosti od 18 do 22 godine.

Ekipa Kardemir Karabukspora je očajno odigrala prošle godine u Super ligi Turske i bila ubedljivo poslednja. U prva tri meča nove sezone, skor 0-1-2 i gol razlika 2:5. Porazi od Adane 0:1 i Hatajspora 3:1, dok su u prošlom kolu odigrali 1:1 protiv Altinordua. I oni su imali problema sa registracijom igrača, ali im je ipak odobreno da registruju dvojicu stranaca, to su rumunski napdač Alekse, koji je u ssezoni 2015/16 kada je ovaj tim igrao u Drugoj ligi, na 31 meču postigao 7 golova, a tu je i desnokrilni napadač iz Ukrajne, Andri Blizničenko (33 meča/1 gol/1 asistencija za sezonu i po u Karabuksporu). Takođe je ostatak tima dosta mlad, osim napadača Akbuluta koji sa 28 godina ima dosta nakupljenog iskustva, u prva tri meča potigao je 2 gola.

Poslednjih 5 mečeva izmešu ova dva tima završena su neršeno!

Iako se danas sastaju dva tima sa ubedljivo najviše problema u ligi, čini nam se da su problemi domaćina mnogo veći i da je blaga prednost na strani gosta, svakako da se ne slažemo sa kladionicama koje su postavile kvotu od 4,50 do 6,00 u zavisnosti od kladionice, mi predlažemo igru X2, koja takođe ima ogromnu vrednost, mada i igra G1+ može da zauzme mesto na vašem tiketu!

Kraj – 2:0 (2:0)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here