sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez 7 igrača dočekuje favorita

U ovom meču domaćin neće moći da računa na 7 igrača, a među njima se nalaze prvi golman tima, tri odbrambena igrača od kojih je jedan najstandardniji i tri napadača od kojih je jedan najbolji igrač i strelac tima. To će biti dodatno olakšanje za gosta koji ima ulogu favorita. Ovaj meč možete najkasnije odigrati nešto pre 19 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 19 časova po našem vremenu u okviru Nemačke hokejaške Del. lige sastati ekipe Iserlohna i Bremenhavena. Iserlohna je predzadnji – 13. na tabeli sa 45 osvojena boda od kojih je 28 ostvario kao domaćin. Kao domaćin ima prosek od 5.2 gola po meču. Bremenhaven se nalazi na 6. mestu sa 75 osvojena boda od kojih je 39 osvojio kao gost. Kao gost ima prosek golova od 5.3 po meču. Zanimljivo je da se može reći da je domaćin možda u nešto boljoj formi, ali je gost prekinuo krizu u prošlom kolu pobedom nakon produžetka nad Kelnom.

Izostanci u timu Iserlohna: Domaćinu će nedostajati 7 igrača, a u pitanju su: prvi golman tima Andreas Jenike (24 meča /0 golova), odbrambeni igrači D. Orendorz (45/1/5), J. Lauten (40/5/7), T. Schmitz (16/0/1), kao i napadači M. Friedrich (19/3/7), M. Hoeffel (32/5/4), kao i najbolji igrač i strelac tima J. McQueen (39 meča/16 golova /14 asistencija). 

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Tradicija nema jasan stav, ali bi svakako Bremenhaven kao kvalitetniji tim trebao da iskoristi situaciju i dođe do važne pobede. To kao dobar izbor nameće igru konačan pobednik Bremenhaven WFT2 koja donosi kvotu od @1.58 / sportska kladionica MaxBet


Image by TeroVesalainen from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje