četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez najboljeg strelca i još 7 igrača dočekuje favorita

U ovom meču domaćin neće moći da računa na 8 hokejaša od kojih 3 igraju u odbrani, a 5 u napadu (među njima je i najbolji strelac tima). Gostu je to dodatna olakšavajuća okolnost u upisivanju nove važne pobede u borbi za titulu prvaka. Ovaj meč možete najkasnije odigrati u terminu oko 15 časova po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 15 časova po našem vremenu u okviru 4 meča 1/8 finala Ruske hokejaške regionalne KHL. lige će se se sastati ekipe Podolsk i Sankt Petersburg. Trenutni rezultat je 0:3 u korist St. Petersburga. St. Petersburg je u sjajnom nizu od 15 pobeda od kojih su 12 bile u regularnom delu meča, a 3 nakon produžetaka. Oba tima imaju prosek golova oko 4.5 po meču.

Izostanci u timu Podolska: odbrambeni igrači – A. Yevseyenkov (52 meča / 1 gol / 14 asistencija), P. Vorobey (14/2/4) i M. Yepishin (9/0/0), kao i napadači: najbolji igrač i strelac tima A. Syomin (50/18/20), P. Jormakka (50/12/10), A. Shevchenko (28/1/0), I. Petrakov (22/1/4) i Orlovich – Grudhov (12/2/2). 

Tradicija: Podolsku ne prijaju mečevi sa Sankt Petersburgom. U poslednjoj deceniji igrali su preko deset utakmica na terenu Podolska i svaki put je kao konačan pobednik izlazio Sankt Petersburg.

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Prema svemu prikazanom treba očekivati da gost već danas završi seriju i ode na odmor do susreta sa narednim rivalom, a kvota na pobedu gosta 2 donosi kvotu od @1.40. Kod hokeja uvek dajemo i hrabriji predlog sa kvotom preko 2, a kao takav se nameće mix igra 2 i ug+4.5 koja donosi kvotu od @2.10 / MaxBet 


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://www.olympic.org/news/ice-hockey

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje