subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez nekolicine fudbalera dočekuje favorizovane goste

Mogu li gosti koji imaju ulogu favorita na ovom duelu da osvoje sva tri boda protiv ekipe koja ima kadrovskih problema uoči ovog susreta? Utakmicu možete odigrati do 16h…

Jedan od parova 39. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i utakmica između timova, Reading i Preston.

 

 

READING se trenutno nalazi na poziciji broj 21 (prvoj koja osigurava opstanak u ligi) i imaju samo bod prednosti u odnosu na prvi tim „ispod crte“, te ovaj tim do kraja prvenstva očekuje „borba“ za opstanak. Treći su najslabiji domaćini u celoj ligi, jer imaju skor na svom terenu od šest pobeda, četiri remija i devet poraza uz negativnu gol razliku 25:29. Pritom, na predstojećem duelu biće oslabljeni neigranjem velikog broja igrača – A.Jaakkola (prvi golman – 15/0/0), J.Obita (vezista – 0/0/0), L.Kelly (vezista – 20/1/0), T.Mcintyre (defanzivac – 1/0/0), O.Ejaria (vezista – 8/1/1), S.Ezatolahi (vezista – 4/0/0), J.Bodvarsson (napadač – 20/7/0 – najbolji strelac tima), N.Oliveira (napadač – 6/3/0 – četvrti strelac tima), dok su veoma neizvesni nastupi nakon i – S.Baldock (napadač – 19/5/1 – treći strelac tima), A.Rinomhota (vezista – 18/0/0), koji su se vratili treninzima nakon povreda, ali je veoma upitan njihov nastup na narednom meču usled nedovoljne fizičke spreme.

PRESTON uoči ovog kola se nalazi na deobi šestog mesta na tabeli (poslednje koje vodi u doigravanje za plasman u Premier ligi), što je i prioritet ovog kluba do kraja sezone. Trenutno se nalaze u veoma dobroj seriji rezultata, jer nisu pretrpeli nijedan poraz na poslednjih 12 susreta u nizu u Championship-u. Jedan su od boljih gostujućih timova u ligi, gde su na 19 odigranih susreta na strani, osvojili 27 bodova.

Mišljenje urednika: Preston je favorit za osvajanje sva tri boda sa ovog susreta, pre svega, jer igra izuzetno dobro u proteklom periodu. Pored toga, ekipa Reading-a je jedna od najslabijih domaćina u ligi, a nedostaju im i nekolicina veoma bitnih fudbalera. Stoga, možda kao najbolja opcija za tipovanje ovog duela jeste igra „Winner 2“ iliti „Draw no bet 2“, gde je tip prolazak ukoliko gostiji trijumfuju, a u slučaju nerešenog ishoda imamo povratak uplate.

Glavni sudijaT.Harrington

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.65

2:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Madejski“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje