utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez nekolicine fudbalera dočekuje goste kojima su bodovi potrebni

Mogu li gosti da stignu do bodova koji su im potrebni u „borbi“ za opstanak protiv ekipe koja ima kadrovskih problema uoči ovog susreta, jer su van stroja pre svih, prvi golman i ponajbolji strelci? Utakmicu možete odigrati do 14h…

Jedan od parova 44. kola drugog ranga engleskog fudbala “Championship” biće i utakmica između timova, Aston Villa i Millwall.

 

ASTON VILLA se nalazi u sjajnoj seriji rezultata, te trenutno zauzimaju mesto koje vodi u doigravanje za plasman u „Premier League“, te kako su prve dve pozicije nedostižne, ovaj klub će najverovatnije kroz baraž pokušati da stigne do elitnog ranga enleskog fudbala. Sada usled dobre forme u kojoj se nalaze imaju ulogu favorita na ovom susretu, ali će biti oslabljeni neigranjem nekolicine izuzetno bitnih igrača – O.Nyland (23 nastupa – prvi golman), L.Kalinic (7 nastupa – drugi golman), J.Chester (defanzivac – 30 nastupa / 5 golova), K.Hause (defanzivac – 10 nastupa / 1 gol), T.Elphick (defanzivac – 10 nastupa), T.Abraham (napadač – 37 nastupa / 25 golova / 3 asistencije – najbolji strelac tima), dok je malo verovatan i nastup – J.Kodjia (napadač – 36 nastupa – 7 golova / 2. asistencije – drugi strelac tima), koji nije bio u kombinaciji za sastav u predhodne dve utakmice.

MILLWALL se trenutno nalazi na prvom mestu iznad „zone ispadanja“ sa samo tri boda prednosti u odnosu na prvi tim „ispod crte“, te su ovom klubu bodovi itekako potrebni kako bi opstali u ligi. I oni se nalaze u solidnoj seriji rezultata, jer nisu pretrpeli poraz na poslednja četiri susreta u Championship-u. Sada imaju podređenu ulogu na predstojećem meču, ali se svakako gosti nadaju pozitivnom rezultatu iz ovog duela.

Predhodni rezultati ovih timova:

06.10.18 CHA Millwall Aston Villa 2 : 1
06.05.18 CHA Millwall Aston Villa 1 : 0
09.12.17 CHA Aston Villa Millwall 0 : 0
25.01.13 FAC Millwall Aston Villa 2 : 1

 

Mišljenje urednika: Aston Villa važi za favorita za osvajanje celog „plena“ sa ovog susreta, ali nekolicina stvari, ipak ide i u prilog Millwall-u. Pre svega, domaćini neće moći da računaju na nekoliko izuzetno bitnih igrača, standardnih prvotimaca, kako u odbrani, tako i u fazi napada. Pored toga i poslednje utakmice idu „na ruku“, gostima, koji su bez poraza na poslednja četiri meča protiv kluba iz Birmingema, te i Millwall vidi svoju priliku za pozitivan rezultat sa ovog susreta. Stoga, možda kao i najbolja opcija za tipovanje ovog susreta, jeste i hendikep na goste (+1.5), odnosno tip je prolazan ukoliko gosti, trijumfuju, odigraju nerešeno, ili pak izgube jedan gol razlike na ovom meču. U prilog ovom predlogu ide i podatak da Millwall na poslednjih 14 gostovanja u nizu nije doživeo nijedan poraz koji je bio veći od jednog pogotka razlike.

Glavni sudijaT.Robinson

Kraj – 1:0

Predlog za tipovanje  – H2 (+1.5) / @1.55

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 14h na stadionu „Villa Park“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje