petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez nekoliko važnih igrača i u katastrofalnoj formi!

Večeras će domaći tim biti lišen usluga dvojice standardnih defanzivaca, od kojih je jedan i najbolji asistent tima, a faliće i drugi strelac tima, uz još nekoliko izostanaka. Uz to tim nije u sjajnoj formi, a dolazi mu gost koji je svakako favorit! Meč možete odigrati do kasnih večernjih sati u sredu!

Radi se o susretu prvog kola grupne faze Kopa Libertadores takmičenja, a od 01:30 sastaju se argentinski Rosario Central i brazilski tim Gremio.

Rosario Central je tim koji ne igra ni blizu partijama iz prošle sezone koje su ih i kvalifikovale za grupnu fazu ovog takmičenja. Trenutno su na 17.mestu sa skorom 5-7-9 (13:23), uz seriju od čak 8 mečeva bez pobedeu u ligi, a ukupno 10 mečeva bez pobede ako se pogledaju i mečevi u Kupu (skor u tom periodu 6 poraza i 4 remija).

Forma ekipe Rosario Central!

Što se tiče ovog meča, novi trener tima koji je stigao pred prošlo kolo, neće moći da računa na neke važne igrače u timu, to su pre svega standardni defanzivci Parot (17/1/2 – najbolji asistent tima), kao i Caruzzo (16/1/0), pored njih neće igrati ni vezni igrač Lioi (11/0/0), kao ni Ortiz (6/0/0), a nema ni drugog strelca tima, napadača Herrera (15/3/0).

Lista igrača Rosario Centrala za meč protiv Gremija!

Gremio je tim koji je u prethodne dve sezone igrao zapažene role u Kopa Libertadores takmičenju, u sezoni 2017. osvojili su ovo takmičenje, da bi prošle godine stigli do polufinala gde su poraženi od kasnijeg osvajača River Plate. Što se tiče tima, on nije puno menjan u odnosu na prošlogodišnji, reprezentativci Brazila, Geromel i Luan su i dalje tu, a uz to stiglo je i nekoliko pojačanja poput Tardelija iz kineskog Šandonga, potom Andrea iz Sport Recifea, Vlzeua iz Udinezea, Montoje iz Kruz Azula.

Što se tiče forme ovog tima, oni trenutno igraju regionalno prvenstvo Gaučo gde su posle 8 kola bez poraza, 6 pobeda i 2 remija. Za ovaj meč trener neće moći da računa na Taredelija koji se kasno priključio pripremam kluba, kao ni na veznog igrača Michela (5/0/0) koji je povređen.


Mišljenje urednika: Domaći tim trenutno ima puno problema sa formom i prevashodni cilj je sačuvati superligaški status u Argentini, pa se čini da će tim u Kopa Libertadoresu morati da dozira svoje partije, uz to danas su bez nekoliko važnih igrača, a gosti dolaze u odličnoj formi i u sastavu sa Geromelom, Mirandom, Evertonom, Luanom i ostalim zvezdama ovog tima koje su u odličnoj formi, kvota na igru X2&0-2 gola je 1,70, a nama se čini da sasvim realna za ovaj par, mada vi možete pokušati i sa nekom drugom igrom na osnovu iznetih informacija.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje