Advertisement
MaxBet

Kao što piše i u naslovu članka, domaćin bez osmorice među kojima je najbolji strelac ekipe! Gost će biti u gotovo punom sastavu, imaće svega jedan izostanak, pa je ovaj meč vredan pomena. Utakmica počinje od 15 časova po našem vremenu.


U pitanju je utakmica 13. kola druge lige Danske, poznatije pod imenom “1st Division“, a sastaće se Vendsyssel i Naestved od 15 časova po našem vremenu. Stanje na tabeli je trenutno takvoda se domaćin nalazi na 7. mestu sa 16 osvojenih bodova iz prvih 12 utakmica, a gost uz utakmicu manje ima 11 osvojenih bodova. Dakle, kada bi imali isti broj odigranih utakmica, možda bodovna razlika ne bi bila +6 za Vendsyssel, kao što je sada. Priliku da istu smanji, gosti će imati danas, jer će domaćin biti oslabljen.

Trenutno stanje na tabeli.

Za Vendsyssel neće igrati Jeppe Svenningsen (5n/0g/0a, desni bek), Jakob Hjorth (5n/0g/0a, centralni bek), Mikkel Frankoch (7n/0g/0a, defanzivni vezni), Wessam Abou Ali (13n/7g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe), Marcus Solberg (1n/0g/0a, centarfor), Mikkel Wohlgemuth (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Mads Mikkelsen (6n/0g/0a, levo krilo) i Rasmus Vinderslev (13n/1g/0a, centralni vezni). Za Naestved Boldklub neće igrati samo Ahmed Hassan (11n/2g/4a, desno krilo).

Izvor informacije možete da pročitate na linku: https://www.vendsysselff.dk/truppen-til-opgoret-mod-naestved-boldklub/

Ako se uzmu u obzir izostanci, a i relativno slična forma obe ekipe, mišljenja smo da ovde domaćin nije toliki favorit kakvim ga kladionice predstavljaju.

Mišljenje urednika: Tip “X2” plaća se kvotom 2.00, što je vredno rizika, ako u obzir uzmemo sve gore navedene informacije.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.