četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez osmorice večeras!

Kao što piše i u naslovu članka, domaćin je u jako teškoj situaciji pred ovaj meč, a pored loše forme, neće moći da računa na čak osmoricu fudbalera. Utakmica ne počinje pre 22 časa, a predložena kvota je 1,75.


U pitanju je 16. kolo brazilske „Serie A„, a od 1 čas iza ponoći po našem vremenu, snage će odmeriti Goias i Bahia. Ovaj meč smo izdvojili kao interesantan jer je Goias u užasno lošoj formi, te ima svega 2 pobede na 13 ligaških mečeva, zauzima poslednju, 20. poziciju na tabeli sa svega 9 osvojenih bodova. Sa druge strane, Bahia nešto konkretnija, ali ima i više odigranih mečeva, te trenutno ima 15 bodova i nalazi se na ugroženom, 17. mestu na tabeli. Bez ikakve sumnje, obe ekipe su kandidati za niži rang, a ovakve utakmice mogu da budu vrlo bitne, jer je upravo reč o direktnim rivalima u borbi za opstanak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Sam podatak da za domaće neće igrati osmorice fudbalera deluje itekako ohrabrujuće za goste. Za Goias neće igrati Yago Rocha (2n/0g/0a, desni bek), Mike (8n/0g/0a, desno krilo), Lucão (0n/0g/0a, centralni bek), Kevin Quevedo (1n/0g/0a, desno krilo), Victor Andrade (11n/2g/0a, levo krilo), Gilberto (17n/5g/1a, centarfor), Breno (11n/0g/0a, centralni vezni) i Sandro (8n/0g/0a, defanzivni vezni). Za Bahiu neće igrati Rodriguinho (17n/5g/1a, ofanzivni vezni) i João Pedro (9n/0g/0a, desni bek).

Još jedna interesantna stvar, Goias je na svom stadionu na 7 susreta ostvario svega 7 bodova i poslednji je tim na tabeli i po tom parametru, kao i po bodovima osvojenim na strani. Na poslednjih 10 susreta ova ekipa na 7 poraza, 2 remija i 1 pobedu, dok Bahia nije puno bolja, te ima 2 pobede, 1 remi i 7 poraza.

Sigurno da su i jedni i drugi svesni uloga i da su svesni da ova utakmica može da im donese mnogo toga, ali i da bodove naprosto ne bi smeli da gube. Stoga, blagu prednost dajemo gostima, a na ovakvim susretima prosto nije realno očekivati goleadu. Naš predlog za večeras je „X2&0-3“ po kvoti 1,75, a ukoliko vi na osnovu iznetih činjenica ne mislite isto, imate apsolutnu slobodu pri odabiru predloga. Srećno!

1:1


Image by Josep Monter Martinez from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje