Kako piše i u naslovu članka, domaćin bez petorice redovnih fudbalera večeras, dok će gosti biti u gotovo punom sastavu i bez značajnijih izostanaka, te se nadamo da to mogu da iskoriste u svoju korist. Izdvajamo dva predloga za večeras, a kvote su 1.80 i 2.10, dok članak možete da otvarate do 21 čas.


U pitanju je 8. kolo argentinskog prvenstva “Liga Profesional“, a večeras će se od 21:30 po našem vremenu sastati Argentinos Juniors i Talleres Cordoba. Nakon 7 odigranih kola, domaćin zauima 8. mesto na tabeli uz skor 3-3-1, gol razliku 6:3 i ima 12 osvojenih bodova, dok se gost nalazi na 6. mestu uz skor 4-1-2, gol razliku 10:6 i ima 13 osvojenih bodova. Dakle, mala bodovna razlika u korist gosta.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je u pitanju forma, obe ekipe mogu da se pohvale rezultatima u poslednjih 5 utakmica, gde Argentinos Juniors ima 2 remija i 3 pobede, od toga je jedna u Kupu, dok Talleres ima 2 remija i 3 pobede, takođe, od kojih je jedan remi nakon penala rezultirao njihovom pobedom. Upravo taj remi je iz Kupa. Talleres je ustalio formu na strani i beleži dobre rezultate, što im sigurno daje samopouzdanje pred ovo gostovanje.

Kada je reč o izostancima, za Argentinos Juniors neće igrati Gabriel Ávalos (19n/6g/1a, centarfor), Emanuel Herrera (15n/3g/0a, centarfor), Diego Sosa (9n/0g/0a, desni vezni), Jonathan Sandoval (13n/1g/2a, desni bek) i Fausto Vera (10n/1g/0a, defanzivni vezni). Za goste neće igrati Renzo Paparelli (0n/0g/0a, centralni bek) i Guilherme Parede (9n/1g/2a, desno krilo). Dakle, gosti su ipak kompletniji večeras.

Interesantno je da su ove dve ekipe odigrale nerešeno poslednji put 2000. godine, a Argentinci inače igraju malo manje efikasno, te za danas izdvajamo predlog “X2&0-3” po kvoti 1.80, dok se “W2” plaća kvotom 2.10, za malo hrabrije.

1:2


Photo by Vienna Reyes on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here