Kako piše i u naslovu članka, domaćin bez petorice redovnih fudbalera večeras, dok će gosti biti u gotovo punom sastavu i bez značajnijih izostanaka, te se nadamo da to mogu da iskoriste u svoju korist. Izdvajamo dva predloga za večeras, a kvote su 1.80 i 2.10, dok članak možete da otvarate do 21 čas.


U pitanju je 8. kolo argentinskog prvenstva „Liga Profesional„, a večeras će se od 21:30 po našem vremenu sastati Argentinos Juniors i Talleres Cordoba. Nakon 7 odigranih kola, domaćin zauima 8. mesto na tabeli uz skor 3-3-1, gol razliku 6:3 i ima 12 osvojenih bodova, dok se gost nalazi na 6. mestu uz skor 4-1-2, gol razliku 10:6 i ima 13 osvojenih bodova. Dakle, mala bodovna razlika u korist gosta.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je u pitanju forma, obe ekipe mogu da se pohvale rezultatima u poslednjih 5 utakmica, gde Argentinos Juniors ima 2 remija i 3 pobede, od toga je jedna u Kupu, dok Talleres ima 2 remija i 3 pobede, takođe, od kojih je jedan remi nakon penala rezultirao njihovom pobedom. Upravo taj remi je iz Kupa. Talleres je ustalio formu na strani i beleži dobre rezultate, što im sigurno daje samopouzdanje pred ovo gostovanje.

Kada je reč o izostancima, za Argentinos Juniors neće igrati Gabriel Ávalos (19n/6g/1a, centarfor), Emanuel Herrera (15n/3g/0a, centarfor), Diego Sosa (9n/0g/0a, desni vezni), Jonathan Sandoval (13n/1g/2a, desni bek) i Fausto Vera (10n/1g/0a, defanzivni vezni). Za goste neće igrati Renzo Paparelli (0n/0g/0a, centralni bek) i Guilherme Parede (9n/1g/2a, desno krilo). Dakle, gosti su ipak kompletniji večeras.

Interesantno je da su ove dve ekipe odigrale nerešeno poslednji put 2000. godine, a Argentinci inače igraju malo manje efikasno, te za danas izdvajamo predlog „X2&0-3“ po kvoti 1.80, dok se „W2“ plaća kvotom 2.10, za malo hrabrije.

1:2


Photo by Vienna Reyes on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.