Advertisement
MaxBet

Domaćin, koji je loše startovao šampionat, danas bez šestorice fudbalera dočekuje protivnika koji je na samom startu prvenstva upisao vrlo važe bodove. Hoće li gost to moći da iskoristi?


Almeria i Malaga odmeriće snage od 21 čas u okviru 3. kola španske “LaLige2”, a domaćin je sezonu loše započeo. Poražen je od Cadiz-a 1:0 i igrao je 1:1 sa Tenerife-om na svom stadionu. Malaga je savladala Lugo 1:2 i Alcorcon 1:0, te je us Spoting Hihon kandidat broj jedan za promociju u viši rang.

Danas bi domaći tim mogao da bude u problemu, a neće igrati Cesar de la Hoz (2/0, sredina), Owona (1/0, odbrana), Fran Rodriguez (0/0, odbrana), Gaspar Panadero (0/0, sredina), Samu (0/0, odbrana) i možda Nano (1/0, odbrana). Za Malagu neće igrati Javi Ontiveros (2/0, sredina), Miguel Torres (0/0, odbrana) i Anor (0/0, sredina).

Cesar de la Hoz je prošle sezone bio standardan (30/4/0), Lucien Owona takođe (21/0/0), Fran Rodriguez isto (22/2/0), kao i Gaspar Pandero (25/1/3), Samu de los Reyes (11/0/1) i Nano (35/0/1). Dakle, svi izostanci su zapravo standardni fudbaleri koji iza sebe imaju utakmice u nogama, a videćemo kako će se oni odraziti na igru domaćina.

Predlog: Na osnovu datih informacija najbolje je sami da odlučite šta ćete da tipujete, a pobeda Malage se plaća kvotom 2.35. Takođe je interesantna opcija predlog “P/K2” po kvoti 2.05.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.