utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin će danas biti bez prvog golmana, prva dva strelca ekipe, kao i još dvojice fudbalera!

Domaćin će danas biti bez prvog golmana, prva dva strelca ekipe, kao i još dvojice fudbalera, a gost će takođe imati par izostanaka, ali ne toliko bitnih. Takođe, domaćin je u katastrofalnoj seriji i ovi izostanci mu mogu samo odmoći. Utakmica je na programu danas od 18 časova po našem vremenu.


Reč je o 22. kolu španske lige „LaLiga2„, a od 18 časova po našem vremenu sastaće se Tenerife i Albacete. Domaćin zauzima 20. mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova iz proteklog 21 kola, a gost se nalaz ina 13. mestu sa 27 osvojenih bodova iz 20 odigranih susreta. Ako će se neko boriti za opstanak, onda je to Tenerife, a današnji izostanci mu ne idu u korist.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Tenerife neće igrati Adrián Ortolá (21n/0g/0a, prvi golman ekipe), Álex Bermejo (14n/4g/2a, sekundarni napadač, najbolji strelac ekipe), Borja Lasso (19n/4g/1a, ofanzivni vezni, najbolji strelac ekipe), Matías Nahuel (13n/0g/2a, levo krilo) i Ramón Miérez (12n/1g/1a, centarfor). Za Albacete neće igrati Eddy Silvestre (16n/1g/0a, centralni vezni), Javi Acuña (16n/2g/0a, centarfor) i Nicolás Gorosito (3n/0g/0a, centralni bek).

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom „X2“ koji se plaća kvotom 1.75, jer smatramo da gost na ovom susretu može do pozitivnog rezultata protiv oslabljenog domaćina, koji je svakako u slaboj formi.

4:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje