subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin danas bez desetorice i u prilično slaboj formi!

Kao što piše i u naslovu, domaćin danas bez desetorice i u prilično slaboj formi. Gost neće moći da računa na nekoliko fudbalera, ali razlika u kvalitetu i u broju igrača je svakako velika. Domaći tim u ovaj meč ulazi sa svega 16 fudbalera, dakle, svega 5 izmena, pa i to treba imati u vidu. Ne treba zaboraviti da će domaćin igrati i bez prvog strelca, i bez prvog golmana. Možete da tipujete do 17 časova, kao i nešto kasnije uživo, a mi smo izdvojili kvote 2.00 i 1.70 za ovaj meč.


Reč je o 36. kolu italijanskog prvenstva, a od 17:15 po našem vremenu sastaće se Breša i Parma. Domaćin je prikovan za dno tabele, Leće mu beži za čak 6 bodova, a Đenova za 12. Spal je zasigurno ispao, dok Parma ne može da se nada ulasku u Evropu, već će morati da se zadovolji sredinom tabele.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Nakon pauze, igra Breše je prilično loša, na 9 prvenstvenih utakmica imaju svega 2 pobede, 2 remija i 5 poraza, dok je Parma na 10 utakmica upisala isto 2 pobede, 2 remija i 6 poraza. Dakle, nije reč o toliko boljoj formi, koliko o tome da će danas moći da budu rasterećeni, jer suštinski nemaju nikakav pritisak, niti rezultatski značaj. S obzirom na to da ako ekipe imaju isti broj bodova, gleda se međusobni odnos, Breša je u lošoj poziciji jer sa Đenovom ima remi i poraz, te sve i da Đenova u sva 3 kola izgubi, a Breša slavi, imaće isti broj bodova, tj. 36, ali lošiji međusobni skor. Dakle, ne može se reći da će Breša sigurno da juri pobedu, jer joj treba za opstanak, zato što istom u suštini ne može da se nada.

Ono zbog čega izdvajamo ovaj meč je jako tanka klupa domaćih, koji u ovaj meč ulaze sa svega 16 fudbalera. Za Brešu neće igrati Jesse Joronen (30n/0g/0a, prvi golman ekipe), Jhon Chancellor (27n/3g/0a, centralni bek), Andrea Cistana (21n/1g/0a, centralni bek), Birkir Bjarnason (18n/1g/1a, centralni vezni), Emanuele Ndoj (16n/0g/1a, centralni vezni), Dimitri Bisoli (26n/1g/1a, centralni vezni), Simon Skrabb (17n/0g/0a, centarfor), Alfredo Donnarumma (31n/8g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe), Stefano Sabelli (35n/0g/3a, desni bek) i Matteo Cortesi (25n/5g/0a, centarfor). Za Parmu neće igrati Matteo Scozzarella (17n/0g/3a, defanzivni vezni), Hernani (33n/1g/3a, defanzivni vezni), Gastón Brugman (25n/0g/3a, defanzivni vezni) i Andreas Cornelius (26n/11g/4a, centarfor, najbolji strelac ekipe).


Izvori: https://www.bresciacalcio.it/news/ultime-news/12831/i-convocati-per-brescia-parma
http://parmacalcio1913.com/squad-for-brescia-vs-parma?lang=en


Mišljenja smo da ovde gosti mogu da slave, a tipovi koje izdvajamo su „2“ i „P/K2“ po kvotama 2.00 i 1.70. Pored kvaliteta i rasterećene igre, dugačka klupa je na strani gostiju, a red je i da Parma krene da igra onako kako se od nje očekuje. Naravno, na vama je da izaberete najprikladniju opciju za ovaj meč, a u ponudi za ovu utakmicu imate preko 600 različitih igara. Srećno!

1:2


Photo by Ambitious Creative Co. – Rick Barrett on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje