petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin danas bez petorice defanzivno orijentisanih fudbalera!

Večeras ćemo od 19 časova imati priliku da pratimo utakmicu koja je bitna za jednu ekipu, a ista ta ekipa će biti oslabljena, pa je pitanje kakav ishod možemo da očekujemo. Neće igrati petorica defnazivno orijentisanih fudbalera. Njihov rival je u skoro kompletnom sastavu.


Reč je o 32. kolu poljskog šampionata, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Slask Wroclaw i Cracovia. Ove dve ekipe se takmiče u okviru gornjeg dela tabele, gde se bore za plasman u Evropu naredne sezone. Drugo i treće mesto vode u kvalifikacije za Ligu Evrope, a upravo je to želja Slaska. Domaćin se nalazi na 4. mestu na tabeli, a gost na 7. mestu, dok je bodovna razlika svega +3 za domaći tim. S obzirom na to da se igra ovo kolo, i još 5, sve karte su i dalje otvorene.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za domaći tim neće igrati Mateusz Radecki (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Lukasz Broz (15n/3g/1a, desni bek), Wojciech Golla (19n/1g/1a, centralni bek), Guillermo Cotugno (3n/0g/0a, desni bek) i Diego Živulić (20n/0g/0a, defanzivni vezni), dok je upitan Adrian Lyszczarz (6n/0g/0a, ofanzivni vezni). Za goste neće igrati Cornel Rapa (33n/3g/3a, desni bek) i Niko Datković (5n/0g/0a, centralni bek).

Iako je razlika između ove dve ekipe čak 3 mesta, eventualni trijumf gostiju večeras bi ih doveo na isti broj bodova kao Slask i Lechia Gdansk, pa bi sve tri ekipe bile prilično konkurnetne za Evropu. Sve u svemu, suštinski nijedna od ekipa ne treba i ne može da se otpiše od trke, pa je baš zbog toga ovo prvenstvo uzbudljivo za praćenje. Takođe, interesantno je da na poslednjih 15 međusobnih susreta nije slavio gost, a videćemo kakav ishod nas očekuje večeras. Mi ćemo probati sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 2.10, jer su međusobni susreti ovih rivala bili bogati golovima, a nadamo se da se gosti neće predati i da će uspeti da iskoriste izostanke u defanzivnoj liniji Slaska.

3:2 (0:0)


Image by pipikuku from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje