Advertisement
MaxBet

Ako je neko u prednosti zbog izostanaka rivala, onda je to gost, jer domaći tim danas neće moći da računa na sedmoricu fudbalera, od kojih je jedan drugi strelac ekipe. Sa druge strane, gosti u gotovo punom sastavu ulaze u ovaj meč koji je na programu danas od 15 časova po našem vremenu.


U pitanju je 15. kolo italijanske “Serie B“, a od 15 časova po našem vremenu sastaće se Juve Stabia i Frosinone. Juve Stabia se nalazi na 17. mestu sa 14 bodova iz 14 duela, a Frosinone na 11. mestu sa 20 bodova iz istog broja odigranih susreta. U ovom momentu je teško govoriti o tome da li Frosinone ima šanse za plasman u viši rang, a u teoriji to svakako ima. Uz eventualni trijumf danas, došao bi verovatno i do top 5, dok će Juve Stabia imati težak zadatak da opstane u ligi.

Printscreen/Flashscore.com

Za domaći tim neće igrati Magnus Troest (14n/0g/0a, centralni bek), Denis Tonucci (9n/0g/0a, centralni bek), Nicholas Allievi (2n/0g/0a, centralni bek), Alessandro Mastalli (0n/0g/0a, centralni vezni), Simone Calvano (10n/1g/0a, centralni vezni), Alessandro Rossi (7n/0g/2a, centarfor) i Karamoko Cissé (10n/3g/0a, centarfor, drugi najbolji strelac ekipe). Za goste je upitan Nicola Citro (10n/1g/3a, centarfor), dok neće igrati Luca Paganini (12n/4g/1a, desni vezni).

Mišljenje urednika: Ako u obzir uzmemo izostanke kod domaćih, kao i stanje na tabeli, jasno je da je Frosinone favorit. Stoga, pokušaćemo sa predlogom “W2″ koji se plaća kvotom 1.55 danas.

0:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Free-Photos from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.