petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin favorit, u sjajnoj formi i u gotovo punom sastavu protiv „okrnjenog“ gosta!

Gost će imati izuzetno težak zadatak na ovom susretu, a ako dođe i do boda, biće to uz dosta fudbalske sreće. Na ovom susretu, pored loše forme, gosta će pratiti i izostanci, a neće moći da računa na neke bitne prvotimce. Utakmica počinje u sredu, 10. aprila, između 20 i 21 čas po našem vremenu, a na istu se možete kladiti i uživo.


U pitanju je 41. kolo engleskog Čempionšipa, a sastaće se Norič i Reding od 20:45 po našem vremenu. Utakmica će biti propraćena od velikog broja ljubitelja fudbala, jer bi uz eventualni trijumf, Norič došao na čak +8 bodova u odnosu na drugoplasirani Lids, što bi mu još više pomoglo pri eventualnoj promociji. Norič je trenutno 1. na tabeli, dok se Reding bori za opstanak i imaće izuzetno težak raspored u narednih nekoliko susreta.

Stanje na tabeli trenutno izgleda ovako.

Pored odlične pozicije na tabeli, Norič je ove sezone bez konkurencije u Čempionšipu, te je slavio na čak 10 od poslednjih 11 susreta, a jedini poraz doživeo je sredinom februara od Prestona. Sa druge strane, Reding ima 4 pobede, 3 remija i 3 poraza na poslednjih 10 susreta, a na poslednjih 10 susreta u gostima ima skor od 1 pobede, 4 remija i 5 poraza.

Fenomenalna serija Noriča.

Treba istaći i to da je Temu Puki proglašen najboljim igračem Čempionšipa, te će vrlo verovatno on, ali i cela ekipa, dodatno dobiti na samopouzdanju pred sam kraj prvenstva. Više o tome pročitajte na sledećem linku.

Sezona iz snova za finskog fudbalera.

Na ovu odličnu formu, atmosferu u klubu, eventualnu promociju u Premijer ligu, treba dodati i to da će gost biti nekompletan na ovom susretu, a neće moći da računa na drugog najboljeg strelca i barem još trojicu relativno bitnih fudbalera. Uz to, postoji mogućnost da na ovom susretu bude bez tačno petorice, a u situaciji kada se treba boriti za opstanak, teško da se bodovi mogu tek tako tražiti protiv trenutno najmoćnije ekipe u prvenstvu. Za domaći tim neće igrati samo Emiliano Buendía (38n/8g/16a, desno krilo, drugi strelac ekipe), dok za goste neće igrati Nélson Oliveira (10n/5g/0a, centarfor), Saeid Ezatolahi (4n/0g/0a, defanzivni vezni), Jón Dadi Bödvarsson (20n/6g/0a, centarfor, drugi strelac ekipe), Omar Richards (15n/0g/0a, levi bek) i možda čak i John Swift (37n/6g/3a, centralni vezni, upitan).

Sve i da je Reding bez izostanaka, a nije, teško da bi mogao i do boda na ovom susretu. Ipak, izostanci samo idu na ruku domaćinu, koji bi na ovom susretu rutinski morao do sva tri boda.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Mnogo predloga dolazi u obzir za ovaj susret, a mi bismo posebno izdvojili predlog „D2-4“ koji se plaća kvotom 1.55. Smatramo da će Norič uspeti da dođe makar do 2 pogotka, a nadamo se da će odbrana Redinga biti na odgovarajućem nivou i da neće dozvoliti da loptu iz svoje mreže vadi pet ili više puta. Naravno, i sve druge opcije su u potpunosti otvorene, a mi smo se opredelili za dati predlog.

2:2


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje