subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin ima problema sa izostancima večeras!

Domaći tim će imati problema sa izostancima večeras, a gosti će to sigurno želeti da iskoriste. Trener domaćih suzio je spisak igrača, a pojedini su i upitni, tako da bi spisak mogao da postane još tanji. Sigurno da to znaju gosti, koji će želeti to maksimalno da iskoriste. Možete da tipujete do 20 časova večeras, ali i nešto kasnije, uživo.


Reč je o osmini finala italijanskog Kupa „Coppa Italia„, a od 21:15 po našem vremenu sastaće se Torino i Đenova. Ne toliko fudbalski atraktivan dan, te je to još jedan dan zašto izdvajamo ovaj meč. Torino je pre 4 dana pobedio Romu na gostovanju rezultatom 0:2, u ligi se nalazi na 9. mestu sa prilično dobrim učinkom u odnosu na ranije rezultate u sezoni. Na poslednjih 7 utakmica u prvenstvu ima 4 pobede, 1 remi i 2 poraza, što je sasvim solidan rezultat, ako izuzmemo poraz od SPAL-a kod kuće. Kod kuće Torino igra bledunjavo, ima 1 pobedu, 2 remija i 3 poraza na poslednjih 6 susreta. Kladionice ga favorizuju, a mi se ne bismo „zaletali“, pogotovo jer je oslabljen protiv Đenove, i jer ponuda nije toliko dobra, pa bi mogao da postane public bet meč, koji bi mogao da ode u kontru.

Reč je o sledećem – Za Đenovu neće igrati samo Christian Kouamé (12n/5g/3a, centarfor, najbolji strelac ekipe), dok su upitni Lukas Lerager (12n/0g/0a, centralni vezni) i Andrea Pinamonti (17n/4g/3a, centarfor). Za Torino neće igrati Cristian Ansaldi (18n/5g/5a, levi bek, drugi strelac ekipe), Daniele Baselli (20n/0g/4a, centralni vezni), Simone Edera (1n/0g/0a, desno krilo), Iago Falque (6n/0g/0a, desno krilo), Lyanco (6n/0g/0a, centralni bek) i Simone Verdi (16n/0g/3a, desno krilo), dok su upitni Vincenzo Millico (5n/1g/0a, sekundarni napadač) i Vittorio Parigini (0n/0g/0a, desno krilo).

Iako je Millico uvršten u spisak, bolestan je, tako da je pitanje hoće li igrati.

Izvor: http://torinofc.it/en/news/08/01/2020/callups-genoa_23478

Đenova je 19. u italijanskom šampionatu i sigurno da na ovaj meč ne gleda kao na pobedu koju mora da ostvari, jer im je u ovom momentu fokus opstanak u ligi, ali će svakako želeti da pomrsi račune oslabljenom favoritu, i mi tu vidimo šansu za goste.

Mišljenje urednika: Smatramo, da je, ako ništa drugo, nepotrebno igrati na pobedu Torina kada je ovakva ponuda, gde kvote ne znače mnogo, a konačan ishod može da bude bilo koji. Stoga, pokušaćemo sa kontra hendikepom na gosta.

Napomena: U momentu pisanja članka nije bila poznata kvota na kontra hendikep, ali sa ovakvim rasponom kvota, pretpostavlja se da iznosi 1.55.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by PublicDomainArchive from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje