petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin ima veliki adut, a gost kadrovske probleme

Domaćin igra dobro kući i iz tog razloga mi kladionice daju ulogu velikog favorita, iako su dva tima na približnim mestima na tabeli. Gost neće moći da računa na 5 igrača, a dva igrača su upitna. Oba tima gaje ofanzivan stil igre i često na njihovim utakmicama viđamo puno golova. Meč možete odigrati večeras do 21h.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 21h po našem vremenu u okviru 17. kola Bolivijske profesionalne fudbalske lige na stadionu Hernando Siles u prestonici La Paz sastati The Strongest i Oriente Petrolero.

Stadion Hernando Siles u La Pazu

The Strongest: se nalazi na 4. mestu na tabeli sa 29 osvojena boda od kojih je 19 osvojio kao domaćin. Kao domaćin ima skor 6 1 1 uz gol razliku 27:8 – prosek od 4.5 gola po meču. Prednost u odnosi na veći broj timova u ligi, među kojima je i Oriente Petrolero  je nadmorska visina od preko 3.500m gde je vazduh razređen, pa je gostujućim igračima to ogromna prepreka.

Tigrovima u crno – žutom je nadmorska visina od preko 3.500m glavni adut 

Oriente Petrolero: se nalazi na 6. mestu na tabeli sa 25 osvojena boda od kojih je svega 8 osvojio kao gost. Upravo su svi porazi bili od timova koji su na velikim nadmorskim visinama. Kao gost ima gol razliku 11:14 uz prosek od nešto više od 3 gola po meču. Danas neće moći da računa na: suspendovanog golmana J. Penarrieta (4/0), odbrambene igrače M. Cuellar (14 mečeva / 1 gol) i Raphael (4/0), vezne igrače suspendovanog Lucasa (15/3) i povređenog M. Suareza (4/0), kao i napadača V. Roca (9/0). Upitni je napadač i najbolji strelac tima J. Castillo koga muči lakša povreda (12/9).

Mišljenje urednika: The Strongest ume da bude jako ubedljiv kao domaćin, a i Petrolero voli da se nadigrava. The Strongest je pobedio u 9 od 11 međusobnih utakmica. Na jednoj je viđen veliki lom 2-1, na dve igra 7+, a na četiri igra 5+. Kvote miruju kada su golovi u pitanju, a naglo pada na pobedu domaćina. Hrabri mogu pokušati goleadu, a sigurnija opcija je igra domaćin daje najmanje gol u prvom i najmanje dva gola tokom meča – D1+I i D2+ @1.40 / MaxBet

4:0 (2:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje