petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je često silovit, a gost značajno oslabljen u veznom redu

U ovom meču domaćin ima imperativ pobede koja može biti kruna sjajne sezone. Sa druge strane gost bi mogao da produbi niz loših rezultata i da još jedan meč završi sa puno golova u svojoj mreži. Danas neće moći da računa na 6 vezna fudbalera što je dodatan veliki hendikep. Sve je na strani domaćina koji ulogu velikog favorita mora da potvrdi na terenu posle 17h.


Danas će se u terminu od 17 časova u okviru Austrijske Tipiko Bundeslige na stadionu Red Bull Arena bez prisustva publike sastati ekipe Red Bull Salcburga i Hartberga.


RB Salzburg je lider i 3 kola pre kraja prvenstva ima 8 boda više od LASK-a i danas će pobedom overiti titulu. Naredni gol koji postigne Salzburg, a koji naravno očekujemo već danas, biće 100 gol ove sezone ( Salzburg postiže oko 3.5 golova po meču ove sezone). U prvom ovosezonskom meču mrežu Hartberga je kao gost zatresao 6 puta, a pre četiri dana je mrežu Rapida u Beču zatresao 7 puta.


Hartberg je bezbedan na sredini terena na visok 5 mestu. Jedino loše po njih ove sezone je jako negativna gol razlika od -22. Danas Hartberg neće moći da računa na 6 vezna fudbalera, a u pitanju su: Ried (24 meča / 0 golova), Heil (22/0), Rakowitz (12/2), Ostrak (10/1), Gotal (9/0) i Lema (2/0).


Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija odigrate adekvatan tip, a sve nagoveštava na pobedu domaćina i efikasan meč. Hrabriji mogu pokušati sa nekom kombinacijom ili velikim brojem golova i time nekom kvotim od preko 2, dok dosta izvesno deluje igra 4+ sa skromnom kvotom od @1.45.

3:0


Slika preuzeta sa sajta: https://supersport.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje