U ovom mecu strasan napad domacina bi mogao sav bes zbog losih rezultata mogao da iskali na gosta, koji mu tradicionalno lezi, a koji u danasnji mec ulazi bez 5 standardnih defanzivaca. Domacin ima mocan napad, a danas oko 18 casova kada se zavrsi mec cemo videti do koliko ce brojati. Mec tako mozete odigrati do 16 casova, ali i koji minut kasnije.


Danas ce se u terminu od 16:20 po nasem vremenu u okviru Katarske Premijer lige sastati aktuelni sampion Al Sadd i ekipa Al Ahlija iz prestonice Dohe.

Al Sadd je osim do titule u Kataru dosao i do polufinala azijske lige sampiona AFC CL a tu je zaustavljen od ekipe Al Hilala koja je jedna od dve najbolje ekipe u Saudijskoj Arabiji. Sa klupe ih predvodi legenda Barce – Cavi Ernandez, a u timu imaju i Spanca Gabija. Udarni trio u napadu je Bonedjah, Al Hajdos i Afif. Pomenuti trio je u poslednjem medjusobnom mecu daanasnjem rivalu postigao cak 6 golova. Tim je mocan za Katar i ima sjajan napad, ali bi gnev za poraze mogao da iskali danas i tako nastavi sa goleadama na koje je navikao svoje napadace. Sa druge strane gost je tim sa sredine tabele, ali je mnogo ispod po kvalitetu od danasnjeg rivala. Uz to Al Ahli Doha nece moci da racuna na pet standardna defanzivca: J. Bensona, Al Salaha, Al Yazeedi Hamooda, Jassema Muhammeda i Khalila Sharifa. 

Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija. Kao dobar izbor za hrabrije igrace namece se igra domacin golova D4+ sa kvotom @2.35 / MaxBet

2:1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here