Advertisement
MaxBet

Domaćin je kvalitetniji tim od gosta. Solidnu formu gosta mogli bi da poljujaju kadrovski problemi. U poslednja 10 dana klub su napustila tri igrača među kojima je jako bitan igrač u napadu, dok su se povredila 3 igrača među kojima i važan igrač u odbrani.


Najava meča: Danas će se u terminu od 17:30 po našem vremenu u okviru češke čens lige sastati lider Jihlava i ekipa Litomerica.

Jihlava: je ubedljivi lider sa 105 boda što je čak 13 više od najbližih pratioca. Nešto bolje igra kao domaćin gde je u 25 meča upisao 16 pobeda u regularnom delu meča i još 3 nakon produžetaka. Ove sezone je već jednom ugostio Litomerice i u tom meču je slavila sa 5:2.

Litonerice: imaju dobar ritam i veću potrebu pošto su na ivici plasmana u plej of. Trenutno se nalazi na 8. mestu sa 82 osvojena boda. Međutim, neuporedivo bolje igra kao domaćin. Poslednjeg dana januara tim su napustila tri igrača: možda i najbolji igrač tima u prvom delu sezone J. Kloz (45 meča / 21 gol / 28 asistencija) je prešao u Pardubice, dok je perspektivni D. Prtybyla (25/7/8) prešao u Trinec, a odbrambeni igrač D. Malek (26/0/4) je prešao u Usti. Tokom sezone doveden je Rus V. Segolov iz Omska. Tim se suočava sa povredama 4 igrača. Ranije povređenom D. Smenaru, su se pridružili i napadači J. Jicha (30/7/13) i D. Merta (31/9/7), kao i važan igrač u odbrani M. Gaspar (29/2/6).

Mišljenje urednika: Jihlava je kvalitetniji tim i danas se kao i prošlog ponedeljka suočava sa protivnikom koji ima kadrovskih problema. Tada je sa čak 11:1 bio bolji od Kadana a i danas treba očekivati pobedu u efikasnom meču. Kao dobar predlog se nameće pobeda domaćina 1 sa kvotom @1.50 a hrabriji mogu pokušati kombinovanje sa golovima.

Kraj – 5:2

3 KOMENTARA

  1. Koja je procedura kad potrosim 2 kredita na vest tj. utakmicu koja je pocela? Da li moze da se refundira kredit? p.s. NAZNACITE VREME UTAKMICE DA NE BI UZALUDNO ULAZILI AKO JE PRI TOM UTAKMICA POCELA.

    • U danima kada nema velike ponude veliki je problem naznačiti tačno vreme utakmice jer je lako prepozanti koja je utakmica u pitanju i onda premium vest gubi smisao, a zbog live klađenja članci se otključavaju po okončanju meča, tako da i kada u toku meča otključate člank i dalje možete da uplatite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.