ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin jeste favorit, ali ovako oslabljen teško može do dobrog rezultata!

Domaćin večeras neće moći da računa na čak devetoricu fudbalera, a neki od istih su prvi i drugi strelac ekipe. Sa druge strane, gost će bez dvojice morati da da svoj maksimum kako bi pomrsio račune svom rivalu. Nadamo se da će u tome i uspeti, a utakmica se igra večeras od 18 časova po našem vremenu.


U pitanju je 23. kolo prve lige Hrvatske, a sastaće se Rijeka i Istra 1961 večeras od 18 časova. Rijeka će biti znatno oslabljena večeras, neće moći da računa na devetoricu fudbalera, a najbitniji izostanci svakako su prvi i drugi strelac ekipe. Njih dvojica su zajedno postigli 17 golova, dok je Rijeka postigla ukupno 40 golova u prvenstvu, što bi značilo da su zaslužni za 43% pogodaka direktno, ne računajući asistencije.

Stanje na tabeli je takvo da se Rijaka bori sa Osijekom za drugo mesto, Dinamo je bez konkurencije prvi, dok se Istra bori sa Interom iz Zaprešića za opstanak, dok je Rudeš gotovo otpisan već u ovom delu prvenstva.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se izostanaka tiče, gost će biti u skoro punom sastavu, tj. neće računati samo na dvojicu fudbalera, dok će domaćin morati da se ukombinuje bez čak devetorice. Za Rijeku neće igrati Héber (19n/10g/5a, levo krilo, najbolji strelac ekipe), Matej Vuk (16n/0g/0a, levo krilo), Antonio Čolak (20n/14g/4a, centarfor, drugi strelac ekipe), Mario Pavelić (11n/1g/2a, desni bek), Ivan Tomečak (3n/0g/0a, desni bek), Luka Capan (11n/0g/0a, defanzivni vezni), João Escoval (18n/0g/0a, centralni bek), Momčilo Raspopović (14n/1g/0a, desni bek) i Denis Bušnja (9n/1g/0a, sredina). Za Istru neće igrati Ramón Miérez (14n/8g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe) i Adrián Fuentes (10n/2g/0a, napad).

Nadamo se da će gost uspeti da iskoristi ove izostanke i dođe do koliko-toliko povoljnog rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Razni predlozi nam se „vrzmaju“ kroz glavu za ovaj susret, a možda je jedan od najisplativijih tip „1D0-1&2D0-1“ koji se plaća kvotom 1.75. Odnosi se na to da će Rijeka u svakom poluvremenu postići maksimalno jedan pogodak. Naravno, postoji još pregršt opcija, a na vama je da izaberete idealnu.

Kraj 2:0 (1:0)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje