Advertisement
MaxBet

Ne dešava se tako često u fudbalu da domaćin bude kažnjen te ne sme da igra utakmice na svom stadionu. Danas imamo upravo takav slučaj, a ne samo da ne igra na svom stadionu, već ne sme da igra ni na ostrvu. Uz sve to, kao šlag na tortu, biće bez osmorice fudbalera, a zaista bi moralo da se dogodi čudo da gost to ne uspe da iskoristi. Utakmicu možete da odigrate do 13 časova.


U pitanju je utakmica gde će Persib Bandung da ugosti ekipu po imenu Madura United u okviru 24. kola prve lige Indonezije. Kao što smo naveli u uvodu, domaćin je kažnjen, te igra van svog stadiona, ali i van ostrva Java, pa se meč igra na neutralnom terenu. Ekipi nedostaje čak osmorica fudbalera, od kojih su čak trojica stranci, a često je slučaj da u ovakvim ligama upravo stranci doprinose kvalitetu igre.

Bodove je potrebno osvajati, ali bi Persib mogao da bude u ogromnom problemu danas.

Neće igrati Bauman (20/9, napad), Ezechiel (17/14, napad), Bojan Mališić (20/2, odbrana), Ghozali Siregar (22/3, sredina), Ardi Idrus (20/0, odbrana) i Patrich Wanggai (6/3, napad), a u reprezentaciji su trenutno Dedi Kusnandar (21/0, sredina) i Ferbi Hariyadi (13/0, sredina). Bez ove osmorice, domaćin zaista nema šta da traži na ovom susretu, a kvota na pobedu gosta je u padu. Uz to, gost bi danas trebalo da nastupi bez izostanaka.

Nadamo se da će gost uspeti da iskoristi ove izostanke i da pobedi svog rivala baš sada kada je oslabljen, a može se reći da mu tradicija ide na ruku jer je slavio na 3 od poslednja 4 međusobna susreta.

04.05.18 L1 Madura United Persib Bandung 2 : 1
19.10.17 L1 Persib Bandung Madura United 0 : 0
09.07.17 L1 Madura United Persib Bandung 3 : 1
08.10.16 L1 Madura United Persib Bandung 2 : 1

Kraj – 1:2 (0:1)

Predlozi: 2 @1.90 / P/K2 @1.65

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.