četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin mnogo raspoloženiji i kompletniji večeras!

Pored mnogo bolje forme, domaćin može da se pohvali činjenicom da će večeras biti bez samo jednog fudbalera, dok će gost biti bez barem petorice, a možda čak i šestorice fudbalera. Kada se na to sve doda domaći teren, vrlo je moguće da sva tri boda neće otići na stranu. Možete da tipujete do 20 časova po našem vremenu, ali i nešto kasnije, kao i uživo, naravno.


U pitanju je italijanska liga „Serie C – Group A“, a utakmica koja je u pitanju jeste susret Pisa – Pro Vercelli, koji će se odigrati od 20:30 po našem vremenu. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 8. mestu na tabeli, dok se gost nalazi na 5. mestu na tabeli. Bodovna razlika između ova dva rivala je svega 3 boda, s tim što Pisa ima 2 odigrana susreta više, te joj pobeda ovde mora biti imperativ, ukoliko želi da stigne Pro Vercelli. Entella i upravo Pro Vercelli imaju manje odigranih susreta od svojih rivala, te se od njih vrlo lako može očekivati visok plasman na kraju sezone uz dobre rezultate u nastavku iste.

Trenutno stanje na tabeli.

Dakle, kao zaključak iz tabele možemo da izdvojimo podatak bodovne razlike koja je vrlo mala, a obe ekipe u proseku postižu, ali i primaju sličan broj golova.

Neosporiv statistički podatak jeste forma, gde je Pisa slavila na 4 od poslednjih 5 susreta, dok je Pro Vercelli na poslednjih 6 susreta upisao 1 pobedu, 1 remi i čak 4 poraza. Dakle, daleko bolje trenutno stoji Pisa, koja je sa prvoplasiranom Entellom pre 3 dana odigrala 0:0.

Poslednjih 5 utakmica večerašnjeg domaćina.
Poslednjih 6 utakmica večerašnjeg gosta.

Kada su u pitanju međusobni susreti, Pisa je pobedila jednom, Pro Vercelli jednom, a videli smo čak tri remija. Izgleda da ove dve ekipe prilično često dele bodove kada se sretnu na terenu.

24.02.19 SC Pro Vercelli Pisa 1 : 2
25.04.17 SB Pisa Pro Vercelli 1 : 1
03.12.16 SB Pro Vercelli Pisa 0 : 0
29.01.12 LP Pisa Pro Vercelli 1 : 4
25.09.11 LP Pro Vercelli Pisa 0 : 0

Ono zbog čega izdvajamo ovaj članak jesu izostanci, a gost će imati problema zbog istih. Za domaći tim neće igrati samo Michele Marconi (22n/7g/0a, centarfor, najbolji strelac ekipe). Za goste neće igrati Simone Rosso (7n/0g/0a, levo krilo), Victor Volpe (2n/0g/0a, levi bek), Luca Tedeschi (17n/1g/0a, centralni bek), Gladestony (13n/2g/0a, centralni vezni), Umberto Germano (19n/2g/0a, centralni vezni) i možda Davide De Marino (7n/0g/0a, upitan). Dakle, na osnovu izostanaka možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je domaćin ovde u mnogo boljem položaju.

Nadamo se da će domaćin uspeti da iskoristi svoju formu i izostanke kod gosta večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Što se nas tiče, ne bismo forsirali da tražimo duplu šansu i broj golova u okviru istog tipa, jer tako značajno smanjujemo mogućnost pogotka. Stoga, smatramo da kvota 1.40 za tip „1X“ izgleda primamljivo, a sve informacije nam idu u korist. Ovakav tip ima 67% mogućnosti prolaza, a nadamo se da će domaćin zaista i doći barem do boda na susretu gde bi to trebalo da se dogodi.

2:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje