Advertisement
MaxBet

Domaćin, po svemu sudeći, večeras neće računati na dosta fudbalera, a i ukoliko bude, oni će biti prilično roviti, s obzirom na to da su odsustvovali sa terena, te da se sada tek priključuju treninzima ekipe. Gost u punom sastavu i u idealnoj prilici da prekine loše rezultate. Možete tipovati do 17:30, ali i nešto kasnije.


Reč je o 11. kolu prve lige Finske, a od 17:30 će se sastati SJK i Mariehamn. Domaćin se nalazi na 6. mestu sa 7 pobeda, 6 remija i 5 poraza, ima gol razliku 16:17 i 27 osvojenih bodova. Gost se nalazi na 9. mestu sa 6 pobeda, 4 remija i 8 poraza uz gol razliku 24:21 i 22 osvojena boda. Sigurno da će obe ekipe ciljati na gornji deo tabele, koji bi im omogućio da se bore za trofej, ali i za Evropu, naredne sezone.

Trenutno stanje na tabeli.

Ovaj meč izdvajamo zbog interesantnog podatka koji smo pronašli na zvaničnom sajtu domaće ekipe. Naime, danas neće moći da računaju na trojicu fudbalera, dok su četvorica fudbalera upitna pred ovaj duel. Naime, oni su počeli da treniraju sa ekipom, ali je veliko pitanje hoće li nastupiti. Sve i da nastupe, pitanje je kako će se prilagoditi igri. Upitni su Nadson (24n/1g/0a, centralni bek), Didier Kadio (21n/1g/0a, centralni bek), Jarkko Hurme (3n/0g/0a, desni bek) i Joonas Sundman (12n/0g/1a, levi bek). Oni polako počinju da treniraju sa ekipom, ali i dalje nisu u potpunosti uigrani, te je pitanje koliko će trener na njih računati. Sigurno neće igrati Dion Acoff (19n/0g/0a, desno krilo), Billy Ions (8n/0g/0a, levo krilo) i Jude Arthur (21n/1g/2a, defanzivni vezni). Za goste je upitan samo Aapo Mäenpää (23n/0g/3a, desni bek).

Izvor: https://www.sjk.fi/w/sjk—ifk-mariehamn-torstaina-omasp-stadionilla

Takođe, Mariehamn protiv SJK-a ima dobru tradiciju iza sebe. Nije poražen na poslednjih 6 međusobnih susreta, a na 3 od tih 6 susreta uspeo je i da slavi.

17.09.18 VEI Mariehamn SJK 1 : 0
29.07.18 VEI Mariehamn SJK 1 : 0
26.05.18 VEI SJK Mariehamn 1 : 1
01.10.17 VEI Mariehamn SJK 2 : 1
06.08.17 VEI Mariehamn SJK 0 : 0
27.05.17 VEI SJK Mariehamn 1 : 1

Mišljenje urednika: Kao i uvek, postoji mnoštvo predloga koji bi mogli da budu odigrani na osnovu datih informacija, a mi mislimo da je dupla šansa na gosta idealna prilika za dubl tiket. Kvota da će gost ostati neporažen varira između 1.50 i 1.58, a do početka utakmice će sigurno varirati još više. Svakako, domaćin je blago favorizovan od strane kladionica danas, a pravo je pitanje – da li je to zapravo tako.

0:2


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.