Advertisement
MaxBet

Domaćin, iako favorit, večeras ne računa na petoricu fudbalera, a uglavnom su u pitanju fudbaleri zadnje linije terena. Gost je prilično čvrst na strani u poslednje vreme, izgubio je samo jednom na 7 susreta, i to uz jedan gol razlike. Smatramo da bi gost večeras mogao da pomrsi račune mnogim kladioničarima i iznenadi oslabljenog domaćina, ali možda čak i pozitivno iznenadi sve ljubitelje kontra hendikepa. Utakmicu možete da odigrate do 22 časa večeras, ali i uživo, kasnije.


U pitanju je susret između San Lorenza i Temperleya koji će se odigrati od 23 časa po našem vremenu. San Lorenzo se takmiči u okviru najelitnijeg ranga argentinskog fudbala i tamo od ukupno 26 ekipa zauzima čak 20. mesto. Sa druge strane, Temperley igra u drugom rangu i nalazi se na 18. mestu od ukupno 25. Dakle, nijedan od timova nije lider u svom prvenstvu, niti ima neke tendencije ka tome, što se vidi već na startu šampionata. Pitanje je kolika je motivacija prvoligaša za kup utakmice, a treneri upravo kod ovakvih moraju često da menjaju sastav, pogotovo jer u Argentini više nije kao u sezoni 2016 gde je liga brojala 15 ekipa. Sada liga broji skoro duplo više i igrači moraju da se naviknu na razne protivnike, stadione, pa i uslove igre.

Ovako izgleda prvi deo žreba za kup u kom se nalaze večerašnji rivali.

Što se večerašnje utakmice tiče, domaćin će biti oslabljen. Za domaći tim neće igrati Gabriel Rojas (3/0/0, odbrana), Elías Pereyra (6/0/1, odbrana), Franco Moyano (8/0/0, centralni vezista), Adolfo Gaich (5/1/0, napad) i Lautaro Montoya (13/0/2, odbrana). Za goste neće igrati Federico Fattori (5/0/0, centralni vezista) i Tobías Albarracín (5/0/0, odbrana).

Smatramo da domaćin zaista i jeste blagi favorit, kako zbog postavljenih kvota od strane kladionice, ali i zbog razlike u rangu. Međutim, mišljenja smo da bi Argentinci večeras pre svega mogli da odigraju neefikasno, jer se to od njih u velikom procentu slučajeva i očekuje, a onda i da gosti pokažu zube i fudbalsko umeće, te da uspeju da ostvare pozitivan rezultat, makar kladioničarski rečeno. Stoga, možda vredi pokušati sa tipom “X2” po kvoti 1.95 večeras.

Kraj – 1:1 (0:1)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.