četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin pri dnu tabele i bez osmorice fudbalera ulazi u večerašnji meč!

Domaćin će biti u problemu zbog izostanaka večeras, tačnije, neće moći da računa na osmoricu fudbalera, od kojih su neki vrlo bitni za tim. Uz to, ne nalazi se u sjajnoj formi i na dobroj poziciji na tabeli. Sve deluje kao da bi gost, koji je u skoro najjačem sastavu, mogao večeras da dođe do pozitivnog rezultata. Utakmica se igra od 20:45 po našem vremenu večeras.


U pitanju je 32. kolo engleskog Čempionšipa, a snage će odmeriti Reding i Blekburn večeras od 21 čas po našem vremenu. Obe ekipe ne igraju sezonu iz snova, a Reding će se verovatno boriti za opstanak ove sezone, zajedno sa Boltonom, Roteramom, pa čak i Milvolom i Viganom. Ipsvič je trenutno poslednji na tabeli, bez izgleda da u ovom trenutku može da se „izvuče“.

Trenutno stanje na tabeli gde Norič i Lids trenutno zauzimaju vodeće pozicije na tabeli.

Reding se nalazi na 22. mestu uz skor 5-11-15, gol razliku 32:44 i ima 26 osvojenih bodova. Ekipa je slavila na svega 5 susreta od proteklih 31, što znači da ima svega 16% pobeda u prvenstvu. Sa druge strane imamo Blekburn koji se nalazi na 13. mestu uz skor 11-10-10, gol razliku 42:47 i ima 43 osvojena boda. Igra koju pružaju fudbaleri Blekburna je šarolika, ali svakako bolja od igre i rezultata Redinga u poslednje vreme.

Reding na poslednjih 16 susreta ima svega 1 pobedu, dok Blekburn na poslenjih 10 susreta ima 4 trijumfa, dva remija, od kojih je jedan rezultirao porazom nakon produžetaka, i 4 poraza. Nije u fenomenalnoj formi, ali je svakako u boljoj u odnosu na Reding.

Najveći problem za Reding večeras će biti izostanci. Za Reding neće igrati Nélson Oliveira (5n/3g/0a, centarfor), Callum Harriott (10n/2g/1, levo krilo), Tyler Blackett (20n/0g/3a, levi bek), Jordan Obita (0n/0g/0a, levi bek), John O’Shea (9n/0g/0a, centralni bek), Saeid Ezatolahi (4n/0g/0a, defanzivni vezni), Sam Baldock (21n/5g/1a, centarfor) i Tom McIntyre (11n/1g/0a, centralni bek). Za Blekburn neće igrati Darragh Lenihan (30n/2g/0a, centralni bek), Dominic Samuel (3n/0g/0a, centarfor) i Ben Gladwin (0n/0g/0a, centralni vezni).

Veliko je pitanje koliko domaćin u ovakvom sastavu može večeras, te u kom će sastavu izaći na teren i koji će rezultat postići.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Možda ne bi bilo loše izabrati tip „X2″ po pristojnoj kvoti 1.45 za dubl. Smatramo da će Reding vrlo teško do sva tri boda večeras, ali se pazite ovog susreta, ipak su u pitanju Englezi, koji umeju da budu vrlo, vrlo nezgodni za prognozu.

2:1


S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje