subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin sa puno problema oko izostanaka igrača, a i tradicija na strani gosta!

Danas će se odigrati meč gde će domaći tim imati malo zdravih prvotimaca (izostaće i najbolji strelac tima), a gosti u ovom trenutku u kompletnijem sastavu i sa većim motivom na ovom meču, uz to tradicija nam ukazuje na zanimljiv niz susreta kada igraju ovi rivali, meč možete odigrati do večernjih sati u ponedeljak!

Radi se o 23.kolu Nemačke 4 lige grupa Bajern, a od 20:15 se sastaju ekipe Memingen i Rosehaim.

Ekipa Memingen se nalazi na 5.mestu sa učinkom od 10 pobeda, 5 remija i 7 poraza, uz gol razliku 37:34. Na domaćem terenu imaju skor 4-3-3 i gol razliku 16:14. Za današnji meč trener domaćina imaće problema oko sastava tima jer će izostati nekoliko standardnih igrača, pa će morati da pozove igrače iz U20 tima kako bi mogao da popuni klupu. Izostaće prvi strelac tima Celani (22 meča/ 8 golova), potom još jedan napadač Hayse (11/0), kao i vezni igrač Schad (14/0) i najstandardniji defanzivac Rietzler (19/1).

Sastav Memeingena (crvenom bojom označeni su igrači koji izostaju, plavom omladicni koji će biti na ovom meču)

Rosenhaim se nalazi u opasnoj zoni na 16.mesto koje ih trenutno vodi u plej aut, imaju skor 6 pobeda, 4 remija i 12 poraza uz gol razliku 18:38. Na gostovanjima imaju učinak 4-0-7 i gol razliku 6:19. Oni su danas bez defanzivac Wallnera (11/1).


Ono što je još jedan zanimljivost to su međusobni mečevi u prethodne dve sezone, kada su timovi delili bodove i to tako što je svaki put pobedio gost, a zanimljivo je da je u obe sezone Rosenhaim bio autsajder (kvote na pobedu gosta bile su 4,90 i 3,47). U prvom delu sezone opet je slavio Memingen, pa ako je u pitanju bilo kakav saradnja timova, danas je na redu Rosehaim!


Mišljenje urednika: Iako kladionice opet favorizuju domaćina mišljenja smo da gosti svakako mogu do makar malog iznenađenja i remija, a u slučaju da postoje neke nečasne radnje i do sva tri boda, naš predlog je igra X2 po kvoti 1,65!

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje