četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin silan u napadu, danas ruši tradiciju, protiv tima koji je oslabljen u odbrani

Domaćin ima kvalitetniji tim, ali mu gost tradicionalno ne leži. Međutim, domaćin može da popravi tu tradiciju i da iskoristi sjajnu napadački formu i 5 izostanka gostiju na pozicijama centralnog i desnog beka i defanzivnih veznih igrača. Meč možete odigrati do 17 časova, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 17:10 po našem vremenu u okviru Katarske lige u fudbalu sastati aktuelni lider Al Sadd i ovoj ekipi uvek neuhodan rival Al Ahli Doha.

Zlatni stadion u Dohi koji je u izgradnji, a koji je planiran za otvaranje i finale Mundijala 2022. godine

Al Sadd: je kao što je već pomenuto lider sa 51 osvojenim bodom što je čak 4 više od najbližeg pratioca Al Duhaila (u čije redove je prešao najbolji strelac Al Ahli Dohe – M. Muntari sa 6 golova ove sezone). Ima fenomenalnu napadačku mašinu koja postiže 5 golova po meču, a koju čine domaći fudbaleri Afif i Hajdos, kao i Alžirac Boneđah (postigao 36 golova ove sezone). Iza njih je španski dvojac koji čine defanzivniji Gabi i ofanzivni Ćavi – legenda Barselone i promoter narednog SP u Kataru.

Al Ahli Doha: je rival daleko slabijeg kvaliteta, ali koji je slavio veoma ubedljivo u dva poslednja međusobna meča dva tima, pa se može reći da ne leži današnjem domaćinu. Na tabeli se nalazi na 5. mestu sa 33 osvojena boda od kojih je 18 osvojio kao gost. Danas ovaj tim neće moći da računa na: tri standardna igrača koji su stub odbrane – Iranca M. Khanzadeha (14 utakmica / 0 golova), Ganca J. Bensona (12/0) i Kongoanca M. Tresora (11/0). Osim njih neće moći da računa ni na defanzivne vezne igrače A. Atashi i M. H. Al Yazidi (11/1), kao i na napadača N. Al Khalfana (5/0).

Mišljenje urednika: Hrabri mogu pokušati sa goleadama koje su česte kada igra Al Sadd. Međutim ko ne voli preterani rizik loš izbor ne bi trebala da bude igra domaćin daje najmanje gol u prvom i najmanje dva gola tokom meča – D1+I i D2+ @1.55 / MaxBet

7:2 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje