četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin silovit, a gost oslabljen u odbrani

Domaćin igra u dobroj formi i ima puno izuzetno kvalitetnih igrača. Gost osim što je slabiji rival danas neće moći da računa na 6 ili 7 igrača, a najviše problema sa povredama imaće u zadnjoj liniji. Meč možete odigrati do 17 časova, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 17:20 po našem vremenu u okviru 22. kola premijer lige Katara sastati ekipe Al Sadda i Umm Salala.

Al Sadd: je lider na tabeli i posle kiksa Al Duhaila i poraza u prošlom kolu, ima 7 boda više od ovog tima. Ima sjajnjnu ofanzivnu liniju koju čine legenda Barselone Ćavi Ernandes, domaći fudbaleri kapiten Al Hajdos i Afif, kao i Alžirac Boneđah koji je od starta sezone postigao 39 gola. Kao domaćin je osvojio 26 boda uz gol razliku 52:10 – daje impresivnih 5 golova po meču. Uz Al Sadd I golove danas je i tradicija – pobedili su na 3 od 4 utakmice uz gol razliku 18:4.

Umm – Salal: je na 9. mestu na tabeli sa 23 osvojena boda. Kao gost je osvojio 12 boda uz gol razliku 10:15. Danas neće moći da računa na šest igrača, a u pitanju su: rezervni golman B. Ndiaye (7 utakmica kao starter), čak četiri defanzivna igrača: Tilal Ali (10 mečeva / 0 golova), Dheyab Al Annabi (10/0), Ebrahim Ismael (18/1) i Marokanac Adil Rhaili (13/0), i napadača Husama Hassana (9/0). Upitan je prvi strelac tima Yannick Sagbo (20/8), koji je propustio prošli meč, ali će najverovatnije biti spreman za danas.

Mišljenje urednika: Al Sadd se igrom slučaja i pre 9 dana našao kao premium vest. Tada je iskoristio probleme Al Ahli Dohe i slavio sa ubedljivih 7:2. I danas hrabri mogu pokušati sa goleadom i visokim kvotama, a sigurnija opcija je igra 1 i 3+ @1.50.

6:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje