petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin stavlja sav fokus na ovo takmičenje, a gost je bez šestorice!

Domaćin nema mnogo izbora, sem da večeras ide na trijumf. U prilog mu ide to što je gost bez tačno šestorice fudbalera, a iskusni domaćin će ovo morati da iskoristi ukoliko želi da ostvari pozitivan rezultat. Na utakmicu možete da tipujete do 22 časa po našem vremenu, ali i nešto kasnije uživo.


U pitanju je četvrtfinalni susret argentinskog Kupa po imenu „Copa de la Superliga„, a sastaće se Racing Club i Tigre. Utakmica se igra u noći sa utorka na sredu, tačno u ponoć. Nakon 25 odigranih kola u okviru argentinske „Superlige„, Racing je zauzeo 1. mesto sa 57 osvojenih bodova i imao je skor 17-6-2. Sa druge strane, Tigre je zauzeo 9. mesto sa 36 osvojenih bodova, te je imao skor 9-9-7. Racing svakako ima jednu od najboljih ekipa u Argentini u ovom trenutku, a to dokazuje i sezona u kojoj je bez konkurencije zauzeo prvo mesto.

Kada je u pitanju pomenuti Kup, Racing je u šesnaestini finala bio slobodan, dok je u osmini finala nadigrao Estudiantes L.P. Tigre je u šesnaestini finala savladao Colon Santa FE, potom u osmini finala Union de Santa Fe, a sada ima dobar rezultat pred revanš.

Ovaj meč izdvajamo zbog izostanaka, a gost će večeras biti bez čak šestorice. Za domaći tim neće igrati Eugenio Mena (19n/0g/2a, levi bek), Mauricio Martínez (0n/0g/0a, defanzivni vezni) i Ricardo Centurión (16n/3g/2a, levo krilo). Za goste neće igrati Martín Galmarini (21n/0g/0a, desni vezni), Diego Vera (14n/2g/0a, centarfor), Lucas Rodríguez (18n/1g/1a, levi bek), Sebastián Prediger (21n/0g/0a, defanzivni vezni), Jorge Ortiz (16n/0g/0a, centralni vezni) i Lucas Menossi (23n/5g/1a, centralni vezni).

Takođe, Racing na svom stadionu protiv svog  večerašnjeg rivala ima solidan učinak, te je uspeo da slavi na 3 od poslednja 4 susreta. Hoće li uspeti i večeras?

15.10.17 SL Racing Club Tigre 1 : 0
20.04.17 SL Racing Club Tigre 4 : 1
02.04.16 SL Racing Club Tigre 3 : 3
08.08.15 COP Racing Club Tigre 2 : 1

Smatramo da bi domaćin mogao da dođe do trijumfa, pogotovo jer je poražen u prvom meču. Nakon titule u prvenstvu, sigruno će se osvrnuti ka tome da pokuša da dođe do još jedne. Za tako nešto, večeras mora da slavi.

Mišljenje urednika: Pobeda domaćina se plaća kvotom 1.60, što je i više nego solidno. Sve zaivsi od toga kakve su ambicije ovog kluba, a s obzirom na to da su osvojili prvenstvo, sigurno će se sada u potpunosti posvetiti ovom takmičenju.

2:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje