U ovom mecu koji najkasnije mozete odigrati nesto do 20:30 po nasem vremenu ce ekipa koja tesko gubi bodove i koja tesko prima golove pred svojim navijacima ugostiti tim koji im na megdan dolazi bez 8 igraca medju kojima su sva tri golmana, ali i pet standardnih prvotimaca. Usled svega nabrojanog domacin veliki favorit da upise nova 3 boda. Ako ste ljubitelji tradicije, to je dodatan razlog da odigrate ovaj mec, posto je bogata na strani danas favorizovanog domacina.


Najava meca: Veceras ce od 20 i 30 po nasem vremenu se u okviru 32. kola Brazilske serije B sastati ekipe Oestea i CRB. Oeste se nalazi na 14. mestu sa 38 osvojena boda od kojih je kao domacin osvojio 23 uz samo dva poraza i 9 primljena gola u 16 utakmice. Ni jednom nije porazen od danasnjeg rivala na svom terenu. CRB je na 7. mestu na tabeli sa 46 osvojena boda od kojih je 26 osvijio kao gost. Na 15 gostovanja ima 5 poraza uz 11 primljena gola.


Izostanci u gostujucem timu: Kao sto je vec napomenuto CRB nece moci da racuna na 8 igraca i to: prvog golmana M. Edsona (12 meca / 0 golova), drugog golmana S. Viniciusa (takodje 12/0), treceg golmana F. Henrique (5/0), defanzivce V. Ramosa (20/1) i suspendovanog P. Ewertona (14/0), veziste L. Santosa (19/0) i Ferrugema (14/4), kao ni na napadaca W. Santanu (9/1). 

Misljenje urednika: Nadamo se da ce veliki hendikepi sa kojima se suocava gost biti od uticaja na ishod meca i da ce domacin na ciju pobedu kvota konstantno pada osvojiti sva tri boda. Ipak zbog cestih remija u Brazilskoj seriji C, dakeko pametnije je odigrati obazrivije W1 @1.60 pri cemu je dobitna pobeda, a u slucaju da se mec zavrsi neresenim ishodom racuna se kvota 1.

3:3

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here