subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin traži bodove protiv oslabljenog gosta!

Gosti će danas brojati čak 7 izostanaka, što će domaći tim pokušati da iskoristi i pretoči u bodove. Utakmica je na programu od 14 časova po našem vremenu, a mi predlažemo kvotu 1.63.


U pitanju je 7. kolo italijanskog prvenstva „Serie B„, a od 14 časova po našem vremenu sastaće se Alessandria i Cosenza. Stanje na tabeli je takvo da domaćin posle 6 kola ima svega 1 osvojen bod, a mišljenja smo da loša serija ne može da traje večno, te ekipe koje su na samom dnu tabele često umeju rezultatski da iznenade onda kada se to od njih najmanje očekuje. Danas će im gostovati oslabljena Cosenza, i tu vidimo priliku domaćih da se trgnu iz serije loših rezultata, i upišu, ako ništa drugo, onda makar remi.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za ekipu Cosenza Calcio neće igrati Sauli Väisänen (6n/0g/0a, centralni bek), Sanasi Sy (6n/0g/0a, levi bek), Luca Pandolfi (3n/0g/0a, centarfor), Ciro Panico (1n/0g/0a, levi bek), Djavan Anderson (0n/0g/0a, desni bek), Mattia Del Favero (0n/0g/0a, golman) i Luca Bittante (0n/0g/0a, desni bek). Dakle, većinom su to odbrambeni fudbaleri, a podatke iz zagrade treba uzeti sa rezervom, jer je sezona tek na početku, pa mnogi fudbaleri nisu stigli da zaigraju. Za ekipu Alessandria neće igrati Mirko Bruccini (2n/0g/0a, centralni vezni), Simone Sini (0n/0g/0a, centralni bek) i Gabriele Bellodi (0n/0g/0a, centralni bek). Interesantno je da je Alessandria postigla više golova od svog rivala do sada u prvenstvu, ali im je odbrana isuviše porozna i lako primaju golove. Ako uspeju to da srede danas, očekujemo da mogu da izvuku barem remi uz neki mirniji rezultat, te tipujemo „1X&0-3“ po kvoti 1.63. Naravno, ukoliko se ne slažete sa našim mišljenjem, ili smatrate da izostanci nisu dovoljno jak faktor da domaći ostvare dobar rezultat, uvek možete da tipujete kontra. Srećno!

1:0

Izvor: http://www.ilcosenza.it/2021/10/01/alessandria-cosenza-i-convocati/


Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Lars Bo Nielsen on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje