četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u dobroj formi, a gost bez šestorice!

Domaćin će dočekati gosta koji će u ovaj meč ući bez šestorice fudbalera. Pored toga, domaćin je poražen svega jednom na poslednjih 11 susreta, dok je gost na istom broju susreta pretrpeo čak 3 poraza. Nadamo se da će domaći tim danas biti bliži pozitivnom rezultatu i da će zbog velikog broja izostanaka kod gosta uspeti da obraduje sopstvene navijače. Utakmica se igra u sredu, od 14:30 po našem vremenu.


U pitanju je 28. kolo italijanske lige po imenu „Serie C – Group C„, a reč je o susretu između Potenze i ekipe po imenu Sicula Leonzio. Domaćin je bolje pozicioniran, ima 10 pobeda, 12 remija i 6 poraza uz gol razliku 34:27, te se nalazi na 5. mestu na tabeli uz 42 osvojena boda. Gost se nalazi na 12. mestu uz 10 pobeda, 8 remija i 11 poraza, ima gol razliku 26:28 i 38 osvojenih bodova. Po svemu sudeći, Potenza će ići u plej-of za viši rang, dok će Sicula Leonzio morati da se potrudi ukoliko želi do istog.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, domaćin je u boljoj, a evo i zašto. Na poslednjih 11 susreta upisao je 5 pobede (jedna nakon remija u regularnom delu susreta), 5 remija i 1 poraz. Gost na istom broju susreta ima 5 pobeda, 3 remija i 3 poraza. U poslednje vreme obe ekipe igraju solidno, a na ovakvim susretima obično nijanse odlučuju. Ona nijansa koja bi mogla da prevagne i pomogne domaćem timu da dođe do povoljnog rezultata su izostanci kod gosta.

Za goste neće igrati Mauro Bollino (14n/2g/2a, desno krilo), Walter Cozza (13n/0g/0a, centralni vezni), Francesco Ripa (19n/2g/5a, centarfor), Juanito Gómez (15n/2g/0a, levo krilo), Edgaras Dubickas (10n/4g/0a, sekundarni napadač) i Linas Megelaitis (8n/0g/0a, centralni vezni). U ovom trenutku nema relevantnih podataka o izostancima kod domaćina, a najverovatnije neće biti bitnijih izostanaka u ovom timu na predstojećem susretu. Sa druge strane, kao što je već i napisano, gost bez šestorice na ovom susretu, a u pitanju su šestorica redovnih fudbalera.

Nadamo se da će domaćin ovo umeti da iskoristi i da dođe do povoljnog rezultata na ovom susretu.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Kao solidna opcija deluje nam predlog „P/K1″ po kvoti 1.80, a nadamo se da će domaćin makar u jednom delu susreta biti bolji.

2:2 (0:1)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje