Advertisement
MaxBet

Domaćin je u ekstremno dobroj formi i dočekuje gosta koji je vrlo oslabljen danas. Naime, igraće bez prvog strelca i prvog golmana, ali i bez još prvotimaca. Idealna prilika da domaćin nastavi svoju sjajnu seriju upravo protiv oslabljenog gosta. Nadamo se da će se to i dogoditi, a utakmica počinje od 15 časova po našem vremenu.


U pitanju je je 13. kolo druge lige Francuske, a sastaće se Orleans i Grenoble. Orleans je u fenomenalnoj formi ove sezone, a jedan je od konkurenata za promociju u viši rang. Danas će gostima biti problem izostanci, a moguće je da će domaćin to moći rezultatski da iskoristi.

Nakon nešto lošijeg starta šampionata, Orleans je u poslednjih par kola dokazao da je odličan ove sezone i da trenutno briljira.

Problem za goste biće izostanci, a neće igrati nekoliko prvotimaca, prvi golman i prvi strelac ekipe. Domaćin neće moći da računa samo na dvojicu fudbalera. Za goste neće igrati Malek Chergui (12/5/0, sredina, najbolji strelac ekipe), Brice Maubleu (10/0/0, prvi golman ekipe), Harouna Abou Demba (7/0/0, odbrana), Fabien Boyer (0/0/0, odbrana), Lakdar Boussaha (5/0/1, napad) i Nicolas Belvito (6/0/0, napad). Za domaćina neće igrati Steeve Furtado (6/0/0, odbrana) i Hicham Benkaid (0/0/0, napad).

Odlična forma Orleansa danas bi mogla da bude krunisana novom pobedom.

Na osnovu svih informacija možemo s pravom da napišemo da je domaćin danas apsolutni favorit. Kladionice ne misle baš tako, a na vama ostavljamo da odaberete predlog za današnji susret. Ako nas pitate, opcija “1X-1X” po kvoti 1.40 uopšte nije loš izbor za danas.

Kraj – 0:3 (0:1)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.