petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u gotovo punom sastavu protiv gosta kom će nedostajati sedmorica fudbalera!

Domaćin će večeras biti u gotovo kompletnom sastavu protiv rivala koji će biti bez sedmorice fudbalera. Van sastava biće i drugi najbolji strelac ekipe, kao i mnoštvo standardnih fudbalera. Hoće li domaćin to uspeti da iskoristi i dođe do povoljnog rezultata? Utakmica se igra večeras od 18:30 po našem vremenu.


U pitanju je 29. kolo španskog prvenstva, a sastaće se Selta iz Viga i Viljareal. Gost će biti znatno oslabljen večeras, a nadamo se da će to Selta umeti da iskoristi. Obe ekipe se nalaze blizu zone ispadanja, a Selta se trenutno nalazi na 18. mestu sa 25 bodova iz proteklih 28 susreta, dok se Viljareal nalazi na 17. mestu sa 4 boda više. Retko ko je na početku sezone mogao da očekuje ovakav scenario, a Selta i Viljareal su bez sumnje bili čak i favoriti za Evropu, ali je vrlo neizvesna sezona u Španiji rezultirala lošim pozicijama ova dva rivala.

Trenutno stanje na tabeli.

Selta na poslednjih 10 susreta na svom stadionu ima skor od 3 pobede, 2 remija i 5 poraza, dok Viljareal na strani ima 3 pobede, 3 remija i 4 poraza. Dakle, sa te tačke gledišta, obe ekipe igraju promenljivo i forma im nije stalna. Međutim, Selta trenutno igra mnogo lošije nego Viljareal, a ta katastrofalna serija kad tad mora da se prekine. Možda je idealna prilika baš utakmica protiv vrlo oslabljenog Viljareala.

Za domaći tim neće igrati samo David Juncà (21n/0g/3a, levi bek), dok su upitni Iago Aspas (20n/11g/2a, centarfor) i Néstor Araujo (26n/3g/1a, centralni bek) a ovaj dvojac će najverovatnije nastupiti večeras. Za goste neće igrati Miguelón (16n/0g/1a, desni bek), Javi Fuego (8n/0g/1a, desni vezni), Bruno Soriano (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Ramiro Funes Mori (32n/1g/2a, centralni bek), Gerard Moreno (39n/10g/2a, centarfor, drugi najbolji strelac ekipe), Jaume Costa (25n/0g/1a, levi bek) i Manu Trigueros (29n/0g/1a, centralni vezni).

Nadamo se da će domaći tim uspeti da iskoristi izostanke kod gosta i da dođe do povoljnog rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Po našem mišljenju, kao dobar tip „nameće“ se predlog „1X&2+“ po kvoti 1.85, a nadamo se da će Selta uspeti da dođe makar do jednog boda, a uz to smatramo da ćemo večeras videti golove, jer na ligaškim utakmicama Selte u proseku viđamo po 3 gola, dok na ligaškim utakmicama Viljareala viđamo 2.4 gola po susretu, prosečno.

Kraj – 3:2

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje