Advertisement 1XBet

Domaćin će večeras biti u problemu, jer pored loše forme, neće moći da računa na petoricu fudbalera, od kojih su čak četvorica standardni u ekipi. Sa druge strane, potvrđeno je i zvanično da će gost biti bez izostanaka večeras. Očekuje nas zanimljiv duel, a nadamo se da će gost doći do pozitivnog rezultata. Na ovu utakmicu možete da tipujete do 21 čas, ali i nešto kasnije.


U pitanju je susret koji će se odigrati večeras od 23 časa po našem vremenu, a sastaće se Patronato i Velez Sarsfield u okviru 15. kola prve lige Argentine. Stanje na tabeli je takvo da Velez zauzima 6. poziciju, a Patronato poslednju, zbog čega će večeras verovatno biti pod dodatnim pritiskom.

Trenutno stanje na tabeli.

Patronato na poslednjih 15 utakmica beleži skor od 2 pobede, 3 remija i 10 poraza, dok je Velez upisao 7 pobeda, 4 remija i 4 poraza, što nije sjajno, ali je daleko bolje od svog večerašnjeg rivala.

Patronato će imati problem zbog izostanaka, dok će Velez večeras biti bez izostanaka. Za domaći tim neće igrati petorica fudbalera, a to su Damián Lemos (12/0/0, defanzivni vezista), Matías Escudero (5/0/0, odbrana), Nicolás Pantaleone (7/0/1, odbrana), Marcos Minetti (23/0/0, defanzivni vezista) i Ezequiel Rescaldani (7/0/0, napad).

Poređenje obe ekipe na osnovu parametara sa sajta transfermarkt.com

Na osnovu gore pomenutih parametara vidimo da Velez ima tržišno vredniju ekipu, ali i nešto mlađu ekipu, prosečno gledano.

Očekujemo zanimljiv duel, a nadamo se da će gost uspeti da iskoristi lošu formu domaćina, ali i izostanke, te dođe do pozitivnog rezultata.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Uvek je teško izabrati adekvatnu opciju kod ovakvih susreta, a mi se nadamo da tip “X2&0-3” po kvoti 1.50 može biti prolazan. Argentinci su često neefikasni, a vrlo teško će domaćin danas uspeti da dođe do sva tri boda.

S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.