subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u problemu zbog korona virusa!

Domaći tim danas neće moći da računa na 11 igrača zbog pozitivnog rezultata na testu za virus covid 19, kao i na nekoliko ljudi u stručnom štabu. Meč možete odigrati okvirno do 17 časova, a kvota na naš predlog je 1,80.

Radi se o meču Iranske Druge lige koji počinje od 16:45, a sastaju se ekipe Fajr Sepasi i Nevad Urmia, u pitanju je meč u okviru 31.kola

Fejr Sepasi je tim koji se nalazi na 10.mestu sa 9 pobeda, 12 remija i 9 poraza uz gol razliku 29:29. Na svom stadionu su ove sezone poraženi samo jednom, dok su uz to zabeležili još 9 remija i 5 pobeda. Ono što su problemi ovog tima jesu izostanci zbog probelam sa kovid19 virusom, kao i forma koja je blago rečeno očajna. Naime 11 igrača ovog tima pozitivno je na testiranju za korona virus i danas neće biti u timu, pored toga nekoliko članova stručnog štaba takođe nije tu iz istog razloga. Među igračima koji neće biti u timu su i kapiten tima Milad Safaei, kao i prvi golman tima Saleh Khalilazad. Forma tim je takva da oni nemaju pobedu prethodnih 13 mečeva u ligi, u tom periodu 7 poraza i 6 remija.

Sa druge strane je tim Nava Urmia koji se još uvek bori za mesto u najboljem rangu, trenutno su na 5.mestu sa skorom 12 pobeda, 13 remija i 5 poraza uz gol razliku 23:14 i timu su sa najmanjim prosekom golova po meču u ligi, tek 1,2 gola po meču. Na gostovanjima imaju skor 2-8-4 (5:9).

Mišljenje uradnika: Problemi sa foromom i sastavom su na strani domaćeg tima, dok su motivacija i bolje igre na strani gosta, po nama dovoljan razlog da probamo sa kombinacijom X2&0-2 gola koja se plaća kvotom 1,80.

0:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje