četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin ulazi u važan meč sa sjajnom formom, a gost oslabljen u odbrani

Domaćin se bori za opstanak i igra u odličnoj formi, dok je gost siguran na sredini tabele i danas će mi osim motiva nedostajati i šest fudbalera od kojih četiri igraju u poslednjoj liniji. Meč možete odigrati najkasnije večeras nešto posle 21h


Najava  meča: Večeras je u terminu od 21:30 na programu kompletno pretposlednje 29. kolo Premijer lige Saudijske Arabije. U borbi za titulu Al Nasr R. ima bod više od Al Hilala, a u Jeddah-u će Al Ittihad FC tražiti 3 boda, koji će značiti i opstanak u eliti naredne sezone. Za rivala će imati ekipu Al Fateh.

Al Ittihad: je na 11. mestu sa samo 31 bodom što je 3 boda više od Al Feihe koja je u ugroženoj zoni. U AFC ligi šampiona su se plasirali u najboljih 16, a za prvo mesto u grupi će za 10tak dana ugostiti Al Wahdu iz Emirata za koju igra nekadašnji ljubimac navijača Partizana – Leonardo. Ittihad je snažan tim koji broji puno stranaca, a jedan od njih je i srpski napadač A. Prijović, koji je upitan danas. Treba izdvojiti i sjajnog Brazilca Romarinja koji je alfa i omega tima. U domaćem šampionatu su slavili na 4 od 5 poslednjih utakmica.

Al Fateh: je bezbedan na sredini terena sa 35 osvojena boda. Danas osim motiva će mi faliti i 6 igrača od kojih 4 igraju u poslednjoj liniji. Van sastava će biti: odbrambeni igrači: A. Al Yousif (12/0), A. Al Daswari (17/2), A. S. Al Deayea (3/0) i najbolji strelac tima O. A. Kader (22/6), kao i I. Al Talhi (7/0) i A. Bengura (7/2). 

Mišljenje urednika: Al Ittihad FC je daleko kvalitetniji tim od trenutnog stanja na tabeli. Plasman u narednu fazu AFC CHL pokazuje da su uz Al Nasr i Al Hilal i eventualno Al Ahli u četiri najbolja tima u ligi. Danas im je ambicija da posle kontinentalnog uspeha obezbede opstanak u ligi, a za protivnika imaju oslabljenog Al Fetaha bez motiva. To su osetile i kladionice, pa je kvota na pobedu domaćina u velikom padu i za samo par sati je pala sa @1.60 na @1.40. Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija, ali loš izbor ne bi trebala da prestavlja igra domaćin daje gol na poluvremenu i najmanje dva gola na meču – D1+I i D2+ koja donosi kvotu od @1.75 / sportska kladionica MaxBet

Kraj – 6:2 (4:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje