četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin uz dobar rezultat i nekoliko izostanaka ulazi u ovaj meč!

Domaćin će večeras biti oslabljen jer neće moći da računa na šestoricu fudbalera, a gost samo na jednog. Uz to, treba istaći da domaćinu pobeda nije imperativ, pa zbog toga izdvajamo kvotu 1.70 večeras. Utakmica se igra u noći između srede i četvrtka.


U noći između srede i četvrtka, tačno od 2:30 ujutru po našem vremenu sastaće se Bragantino i Independiente del Valle u okviru revanš utakmice osmine finala „Copa Sudamericane„. Nakon prvog susreta, Bragantino ima prednost od 2:0.

Bragantino se takmiči u brazilskoj ligi „Serie A“ i trentuno zauzima 4. mesto na tabeli. Zbog sponzorstva od strane Red Bull-a, od aprila 2019. godine ova ekipa ima prefiks Red Bull. Ekipa koja je do skoro bila drugoligaš sada se bori za vrh, a još jednom je dokaz da novac dosta znači u fudbalu. Prvoplasirani Palmeiras ima 4 boda više, što samo implicira da nas očekuje uzbudljivo prvenstvo u Brazilu. Kada je reč o izostancima, za Bragantino neće igrati Claudinho (25n/3g/7a, ofanzivni vezni), Luan Cândido (12n/1g/0a, levi bek), Rafael (6n/0g/0a, desni bek), Gabriel Novaes (11n/2g/1a, centarfor), Bruno Tubarão (0n/0g/0a, levo krilo) i Vitinho (9n/3g/0a, ofanzivni vezni). Ova ekipa ima 2:0 iz prvog meča osmine finala i ovde im pobeda nije imperativ.

Independiente del Valle je ekipa koja se takmiči u prvenstvu Ekvadora i prvi deo prvenstva su završili na poziciji broj 3, pre tačno 3 dana. Ovaj tim vredi skoro tri puta manje od Bragantina, ako je suditi po sajtu transfermarkt, ali će večeras biti u punom sastavu, tj. neće igrati samo Jonathan Bauman (16n/13g/4a, centarfor) večeras. Ako uzmemo u obzir to da grupnu fazu prošli kao trećeplasirana ekipa grupe A u takmičenju „Copa Libertadores„, ovo im faktički dođe kao poslednja prilika da van lige ostvare neki zapažen rezultat ove sezone. Ipak, smatramo da su ovde domaćini kvalitetniji, što pokazuju i svojim igrama, ali i sama činjenica da igraju u dosta jačem takmičenju. Nadamo se da gosti mogu da iskoriste izostanke domaćih, te da će pokušati svim silama da se domognu četvrtine finala. To ipak nije toliko realno, ali se nadamo da će se barem upisati u strelce, a kvota za tip „G1-2“ iznosi 1.70, dok je dobra opcija i predlog „G1+“ po kvoti 1.55. Ono što bismo svakako izbegli je pobeda Brazilaca, jer ne moraju da zapinju da dođu do pobede večeras.

1:1


Photo by Nigel Msipa on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje