Advertisement

Domaćin će večeras biti u velikoj meri oslabljen. Definitivno će biti lišen usluga 5 svoja bitna fudbalera, a ogromna je verovatnoća da će van sastava biti prvi golman, kao i najbolji igrač i strelac tima. Ne leži im današnji rival, kome su tako povećane šanse da dođe do izuzetno važnih bodova.


Najava meča: Večeras će se u okviru 25. kola Škotske elitne fudbalske lige u terminu od 20:45 po našem vremenu u derbiju kola sastati Aberdin i Rendžers.

Aberdin: se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 46 osvojena boda. Identično je osvojio po 23 boda i kao domaćin i kao gost.

Danas će biti u velikoj meri henfikepiran izostankom 7 igrača, među kojima je i najbolji igrač i strelac tima. Van sastava će večeras biti: veoma su upitni prvi golman tima Joe Lewis (24/0) koji je u subotu zaradio povredu oka – izvor, najbolji igrač i strelac tima  S. Cosgrove koji je isti meč napustio u 19. minutu (21 meč / 11 golova / 3 asistencije), vezni igrač B. Anderson (15/3) koji je 31.01.2019. prešao u redove Dunfermaina, napadač S. Wright koji je istog dana prešao u redove Dandija, odbrambeni igrači M. Devlin (15/1) i S. McKenna (18/1) i vezni igrač F. Rossi koji je zbog teške povrede propustio veći deo sezone.

Rendžers: se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 48 osvojena boda. Kao gost je osvojio 19 boda. Stiven Džerard neće imati većih problema oko sastava iako vetovatno neće moći da računa na povređene : Grega Konora (20/2) i Albanaca Grezdu Erosa (10/2).

Tradicija: Na 6 od 8 poslednjih međusobnih utakmica je Rendžers odolio Aberdinu ili slavio a da je pritom viđeno najviše 3 gola na meču.

Mišljenje urednika: Aberdin je skupo platio pobedu na gostovanju Hibernijanu. U derbi kola ulazi sa velikim problemima. Rendžers ovde može do bodova, a zbog važnosti meča i tradicije ne treba očekivati mnogo golova. Na vama je da izaberete na osnovu u informacije adekvatan tip, ali se kao dobar predlog nameće mix igra X2 i 0-3 sa kvotom @1.65 u sportskoj kladionici MaxBet

Kraj – 2:4

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.