četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin večeras bez barem osmorice fudbalera, može li gost do iznenađenja?!

Domaći tim će biti u problemu večeras zbog velikog broja izostanaka. Naime, neće igrati barem osmorica fudbalera, dok su još dvojica upitni za večerašnji okršaj. Sa druge strane, gost ne računa samo na jednog fudbalera, tačnije na golmana koji ima svega jedan nastup ove sezone, dok je upitan samo još jedan defanzivni vezista. Što se forme tiče, obe ekipe igraju prilično „toplo-hladno“ u poslednje vreme, što samo može da ide u korist gostu koji bi iz ovog susreta mogao da izvuče nešto pozitivno. Možete da tipujete večeras do 20 časova, ali i nešto kasnije.


U pitanju je četvrtina finala švajcarskog kupa, a od 20:15 će se sastati FC Zürich i SC Kriens. Sudeći po kvotama, domaćin je apsolutni favorit večeras, ali sudeći po formi i po izostancima, ne bismo se složili sa kladionicama.

Kao što možete da vidite na slici ispod, obe ekipe su prilično lako i efikasno stigle do četvrtine finala, a Kriens je čak postigao više golova od svog večerašnjeg rivala do sada u Kupu ove sezone.

Za sve koji nisu upućeni, Kriens igra u drugoj ligi i nalazi se na 8. mestu na tabeli (od ukupno 10 mesta), dok se Zürich nalazi na 4. mestu u najelitnijoj ligi Švajcarske (liga takođe broji 10 mesta).

Put obe ekipe do četvrtine finala.

Što se forme tiče, obe ekipe igraju prilično promenljivo u poslednje vreme. Uzimajući u obzir poslednjih 10 susreta, večerašnji domaćin ima 2 pobede, 2 remija i čak 6 poraza, dok gost ima 4 pobede i 6 poraza. U pitanju jesu nešto slabiji protivnici Kriensa, što je i normalno, ali ni Zürich nije demonstrirao silu u poslednje vreme. Biće veoma interesantno ispratiti ovaj duel, a zanimljivo je da je Kriens poslednji put igrao nerešeno krajem novembra prošle godine. Sumnjamo da će sledeći remi da usledi baš na ovom susretu, ali nas ništa ne bi iznenadilo.

Poslednjih 10 susreta obe ekipe.

Najveći problem za domaći tim večeras će biti izostanci. Za FC Zürich neće igrati Simon Sohm (16n/0g/0a, defanzivni vezni, U19 reprezentacija), Ilan Sauter (5n/0g/0a, centralni bek), Pa Modou (19n/2g/4a, levi bek), Izer Aliu (4n/0g/1a, centralni vezni), Becir Omeragic (6n/0g/0a, centralni bek), Joel Untersee (6n/0g/0a, desni bek), Grégory Sertic (7n/0g/0a, defanzivni vezni) i Antonio Marchesano (25n/5g/3a, ofanzivni vezni, peti strelac ekipe). Pored pomenutih fudbalera, upitni su Alain Nef (24n/1g/1a, centralni bek) i Nicolás Andereggen (2n/0g/0a, centarfor). Za SC Kriens neće igrati samo Pascal Brügger (1n/0g/0a, golman) i možda Anthony Bürgisser (15n/0g/0a, defanzivni vezni).

S obzirom na to da je domaćin apsolutni favorit i da će se kvote do početka utakmice gotovo sigurno menjati, sada, na oko 20 sati pre početka susreta, možemo da konstatujemo da ne bi bilo loše okušati sreću kontra hendikepom.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Uvek su nam zanimljivi ovakvi susreti, pogotovo jer „slabije“ ekipe umeju da „grizu“ protiv jačih rivala i traže dobar rezultat. Stoga, ako mislite da će Kriens da pobedi, igra nerešeno, ili čak izgubi uz maksimalno 2 gola razlike, a isto se to i dogodi, naplatićete kvotu 1.40 koja je sasvim pogodna za neki dubl. Naravno, tu postoji još opcija, a pozivamo vas da sami izaberete šta bi moglo da bude interesantno za večeras.

H22 deluje kao primamljiva opcija za željeni dubl.

2:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje