petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin večeras bez osmorice i imperativa pobede!

Domaćin večeras neće moći da računa na osmoricu fudbalera, a možda čak i devetoricu, a uz to nema imperativ pobede. Sa druge strane, gost ima imperativ pobede i u gotovo je punom sastavu. Utakmica je na programu od 19:30 po našem vremenu, a kvota koju predlažemo je 1.65.


Reč je o 36. kolu italijanskog prvenstva, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Spal i Torino. Spal je zasigurno ispao u niži rang, dok se Torino u neku ruku bori za opstanak. Ima 6 bodova više od Lećea, a do kraja obe ekipe imaju da odigraju još 3 utakmice. Za slučaj da Leće slavi na sve 3, imaće 41 bod, isto koliko i Torino ako bude slavio jednom u naredna tri kola. Međutim, to nije dosta, jer Leće ima bolji međusobni odnos, i na taj način ne bi bio ugrožen. Stoga, da bi matematički bili obezbeđeni, potrebna su im 4 boda za opstanak, ali vrlo verovatno i manje od toga, jer je teško očekivati tri pobede Lećea na kraju sezone.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, domaći tim, koji će vrlo verovatno biti bez mnogo motivacije, neće računati na osmoricu, ili devetoricu fudbalera. Za domaći tim neće igrati Etrit Berisha (29n/0g/0a, prvi golman ekipe), Jacopo Sala (16n/0g/0a, desni bek), Felipe (16n/0g/0a, centralni bek), Ervin Zukanović (6n/0g/0a, centralni bek), Lucas Castro (24n/2g/0a, centralni vezni), Alberto Cerri (21n/3g/1a, centarfor), Sergio Floccari (26n/2g/0a, centarfor) i Kevin Bonifazi (19n/3g/0a, centralni bek), dok je upitan i Mattia Valoti (28n/5g/1a, centralni vezni). Za goste neće igrati Lorenzo De Silvestri (37n/3g/1a, desni bek) i Daniele Baselli (21n/0g/4a, centralni vezni), dok je upitan Koffi Djidji (17n/0g/0a, centralni bek).

Dakle, za očekivati je da na ovakvim utakmicama Torino dođe do tri boda, a mi ćemo probati upravo sa pobedom gostiju po kvoti 1.65. Naravno, na vama ostaje mogućnost odabira drugih predloga, a neki od interesantnih bio bi i „G2+“.

1:1


Photo by Edoardo Busti on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje