Advertisement
MaxBet

Domaćin večeras neće moći da računa na osmoricu fudbalera, a možda čak i devetoricu, a uz to nema imperativ pobede. Sa druge strane, gost ima imperativ pobede i u gotovo je punom sastavu. Utakmica je na programu od 19:30 po našem vremenu, a kvota koju predlažemo je 1.65.


Reč je o 36. kolu italijanskog prvenstva, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Spal i Torino. Spal je zasigurno ispao u niži rang, dok se Torino u neku ruku bori za opstanak. Ima 6 bodova više od Lećea, a do kraja obe ekipe imaju da odigraju još 3 utakmice. Za slučaj da Leće slavi na sve 3, imaće 41 bod, isto koliko i Torino ako bude slavio jednom u naredna tri kola. Međutim, to nije dosta, jer Leće ima bolji međusobni odnos, i na taj način ne bi bio ugrožen. Stoga, da bi matematički bili obezbeđeni, potrebna su im 4 boda za opstanak, ali vrlo verovatno i manje od toga, jer je teško očekivati tri pobede Lećea na kraju sezone.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, domaći tim, koji će vrlo verovatno biti bez mnogo motivacije, neće računati na osmoricu, ili devetoricu fudbalera. Za domaći tim neće igrati Etrit Berisha (29n/0g/0a, prvi golman ekipe), Jacopo Sala (16n/0g/0a, desni bek), Felipe (16n/0g/0a, centralni bek), Ervin Zukanović (6n/0g/0a, centralni bek), Lucas Castro (24n/2g/0a, centralni vezni), Alberto Cerri (21n/3g/1a, centarfor), Sergio Floccari (26n/2g/0a, centarfor) i Kevin Bonifazi (19n/3g/0a, centralni bek), dok je upitan i Mattia Valoti (28n/5g/1a, centralni vezni). Za goste neće igrati Lorenzo De Silvestri (37n/3g/1a, desni bek) i Daniele Baselli (21n/0g/4a, centralni vezni), dok je upitan Koffi Djidji (17n/0g/0a, centralni bek).

Dakle, za očekivati je da na ovakvim utakmicama Torino dođe do tri boda, a mi ćemo probati upravo sa pobedom gostiju po kvoti 1.65. Naravno, na vama ostaje mogućnost odabira drugih predloga, a neki od interesantnih bio bi i “G2+”.

1:1


Photo by Edoardo Busti on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.