AdvertisementDouble Bet

Domaćin će večeras biti u problemu jer neće moći da računa na čak petoricu fudbalera, dok će gost biti u gotovo punom sastavu. Takođe, domaći tim je lošije pozicioniran, a i nije u najboljoj formi. Na ovu utakmicu možete da se kladite bar do 18 časova, ali i nešto kasnije uživo.


U pitanju je 15. kolo portugalskog šampionata, a večeras će se od 19 časova sastati Boavista i Setubal. Domaći tim, iako favorit po kladionicama, mogao bi da bude u problemu zbog izostanaka fudbalera koji su redovni ove sezone.

Trenutno stanje na tabeli.

Stanje na tabeli je takvo da se obe ekipe nalaze na donjoj polovini, ne tako daleko od zone ispadanja, a vrlo daleko od borbe za ulazak u Evropu naredne sezone. Boavista na poslednjih 5 susreta ima skor od 1 pobede, 1 remija i 3 poraza, dok Setubal ima svega 1 remi (nakon produžetaka poraz) i 4 poraza, što je katastrofalno. Veliko je pitanje kada će proigrati i doći do povoljnijeg rezultata od ovog, a možda je prava prilika da se tako nešto dogodi upravo večeras. Ako taj remi računamo kao poraz, jer je nakon produžetaka bio, Setubal na poslednjih 13 utakmica nije igrao nerešeno. Da li je večeras prava prilika za remi?

Poređenje dva rivala zasnovano na parametrima sajta transfermarkt.com

Što se izostanaka tiče, oni su sledeći. Za domaći tim neće igrati David Simão (17n/2g/1a, centralni vezni), Nwankwo Obiora (6n/0g/0a, defanzivni vezni), Federico Falcone (9n/3g/0a, napad), Neris (18n/0g/1a, odbrana) i Yusupha Njie (0n/0g/0a, napad). Za goste neće igrati Nuno Pinto (12n/0g/3a, odbrana) i možda Alex (12n/1g/0a, sredina).

Na osnovu pomenutih informacija smatramo da je ova utakmica vrlo zahtevna za prognozu, ali ćemo blagu prednost dati gostu koji uprkos lošoj formi kad tad mora da “proigra”. Smatramo da je prava prilika da to uradi večeras protiv oslabljenog domaćina.

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom “X2″ koji se plaća kvotom 1.50. Ukoliko gost podigne svoju igru na malo viši nivo, za očekivati je pozitivan rezultat večeras, tj. makar bod na strani.

1:0


S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.