petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin večeras najverovatnije bez šestorice fudbalera!

Jako bitna utakmica za obe ekipe je na programu večeras od 19 časova po našem vremenu. Domaćin, ipak, u malo težoj poziciji, kako zbog prošlog kola, tako i zbog izostanaka.


Reč je o utakmici 29. kola treće lige Nemačke, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Viktoria Koln i Zwickau, dve ekipe koje se bore za opstanak. Domaćin se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova iz proteklih 28 kola, dok se gost nalazi na 16. mestu i ima 33 osvojena boda iz istog broja utakmica. Ugroženi Hallescher ima 33 boda, dok se u poziciji iz koje može da se izvuče nalazi i Preussen Munster.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Liga je nastavljena 30. maja, gde je Viktoria poražena od Braunschweig-a rezultatom 4:2, dok je Zwickau igrao 2:2 sa Hansa Rostock-om. Večeras je i jednima i drugima bitan svaki bod, te će sigurno biti vrlo oprezni.

Trener domaćih, Pavel Dochev, je izjavio: „Zwickau je već uveren u to da dobija makar bod večeras. Jako je teško igrati protiv njih, moramo da imamo vrhunski performans i ne smemo da zanemarimo našu odbranu.“ Takođe, najavio je da neće biti mnogo izmena u sastavu u odnosu na prethodni meč, a upravo u tom meču je izgubio rezultatom 4:2.

Kada je reč o izostancima, za domaće neće igrati Lars Dietz (16n/0g/0a, centralni bek), Mart Ristl (20n/0g/0a, defanzivni vezni), Michael Seaton (6n/1g/2a, centarfor), Bernard Kyere (6n/0g/0a, centralni bek) i Moritz Fritz (5n/0g/1a, defanzivni vezni, upitan), dok je zbog povreda upitan i Patrick Koronkiewicz (14n/0g/3a, desni bek). Za goste neće igrati Janik Mäder (9n/2g/2a, desni vezni), Davy Frick (30n/2g/1a, centralni bek) i Maurice Hehne (25n/2g/0a, centralni bek).

Mišljenja smo da gosti na ovoj utakmici mogu makar do boda po kvoti 1.45. Takođe, kao jedna od opcija „nameće“ se i predlog „X2&0-3“ po kvoti 2.20, iako kod ovakvih susreta ne praktikujemo vezivanje duple šanse i golova. Dakle, za očekivati je oprezniji duel, a nadamo se da gosti mogu da iskoriste izostanke domaćih. U prvom delu sezone Zwickau je slavio rezultatom 4:0.

3:0 (0:0)


Image by smirnoff-nw from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje