Domaćin će večeras bez nekoliko prvotimaca da dočeka gosta, a za sada je poznato da čak šestorica fudbalera neće igrati. I gost će biti u nešto slabijem sastavu, ali ne toliko slabijem koliko će biti domaćin. Nadamo se da će to uspeti da iskoristi i na terenu, a utakmica počinje večeras od 19 časova po našem vremenu.


U pitanju je susret Sonderjyske – Esbjerg koji će se odigrati večeras od 19 časova po našem vremenu, a reč je o osmini finala danskog “Landspokal” kupa. Sudeći po kvotama, domaćin je blagi favorit ovde, ali ne i po izostancima. Sonderjyske neće računati na čak šestoricu fudbalera večeras, a od toga čak petorica imaju velik broj nastupa ove sezone, te samim tim i veliki doprinos za igru ekipe. Kao što možete da  vidite na slici ispod, obe ekipe su imale relativno lak prolaz do četvrte runde takmičenja, tj. do osmine finala. Istakli bismo deklasirajuću pobedu Esbjerga u drugom kolu kupa kao vrlo interesantnu, bez obzira na razliku u kvalitetu između ove dve ekipe.

Obe ekipe su lako stigle do osmine finala.

Što se izostanaka tiče, za domaćina neće igrati Mads Hvilsom (15/7/0, napad), Eggert Gunnthor Jónsson (15/0/0, defanzivni vezista), Niki Zimling (15/1/1, defanzivni vezista), João Pereira (5/0/0, odbrana), Simon Poulsen (12/0/4, odbrana) i Nicholas Marfelt (10/0/1, odbrana). Za goste neće igrati Mathias Kristensen (18/4/1, centralni vezista), Adnane Tighadouini (8/2/0, sredina) i Kristian Dirks Riis (2/0/0, odbrana).

Na sve pomenute informacije, valjalo bi dodati da je Esbjerg u gostima zaista kvalitetan u poslednjih nekoliko utakmica, a tome najbolji svedoči slika ispod.

Odlična forma Esbjerga na strani.

Uzevši u obzir to da se obe ekipe takmiče u istoj ligi, a da je pitanje kakvo će biti raspoloženje igrača, pogotovo jer je u pitanju kup utakmica, možda je najbolje večeras sreću okušati sa predlogom “X2” koji se plaća kvotom 1.55 trenutno. Smatramo da gost uz odličnu formu, izostanke gosta i eventualno nešto neraspoloženiju partiju od strane domaćina može do povoljnog rezultata večeras.

Kraj – 1:1 (0:0)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.