petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin večeras znatno oslabljen ulazi u duel!

Iako na prvi pogled deluje kao favorit, domaćin kod kuće beleži katastrofalne rezultate, a uz to je i oslabljen večeras, tj. igraće bez sedmorice ili osmorice fudbalera. Utakmica počinje večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o 22. kolu italijanske „Serie B„, a od 21 čas sastaće se Pescara i Cosenza. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 12. mestu sa 29 osvojenih bodova iz 21 odigrane utakmice, a gost na 18. mestu sa 20 bodova iz 21 utakmice. Može se reći da će se gost boriti za opstanak, a da će Peskara da kuburi na sredini tabele do samog kraja šampionata, jer to deluje kao najlogičniji sled događaja.

Printscreen/Flashscore.com

Ono zbog čega izdvajamo ovaj duel kao interesantan jesu izostanci domaće ekipe, a biće ih, po svemu sudeći, čak 8. Peskara generalno ove sezone ima problema sa izostancima, tokom čitave sezone su prilično nekompletni i to može da bude i mač sa dve oštrice, ali svakako da ekipa bez 8 prilično redovnih fudbalera može da se nazove oslabljenom. Uz to, na poslednjih 5 utakmica kod kuće, Peskara ne zna za trijumf.

Printscreen/Flashscore.com

Pored toga, za domaći tim neće igrati Elhan Kastrati (11n/0g/0a, golman), Andrea Di Grazia (9n/1g/2a, levo krilo), Hugo Campagnaro (7n/1g/0a, centralni bek), Marco Tumminello (5n/4g/1a, centarfor), Antonio Balzano (5n/0g/0a, desni bek), Ivaylo Chochev (0n/0g/0a, centralni vezni), Manuel Pucciarelli (10n/3g/0a, sekundarni napadač) i Massimiliano Busellato (17n/1g/2a, centralni vezni), a upitan je Luca Clemenza (23n/3g/2a, ofanzivni vezni), koji se na teren najverovatnije vraća tek od sutra. Za goste neće igrati Zinédine Machach (12n/0g/0a, sekundarni napadač), Matteo Legittimo (19n/0g/0a, levi bek) i Ben Lhassine Kone (4n/0g/1a, levo krilo).

Izvori informacija:

I convocati #BiancAzzurri per #PescaraCosenza

Pescara – Cosenza, i convocati

Mišljenje urednika: Ako mislite da će gost uspeti da ostane neporažen, kvota na tip „X2“ iznosi 1.65, a ako mislite da je domaćin ipak favorizovan, uprkos ovim izostancima, naš savet je da izbegnete ovaj meč, pre nego da tipujete na pobedu domaće ekipe. Na vama ostavljamo da odlučite šta je najispravnije.

2:1


Image by Markus Christ from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje