sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin za nadu, a gost bez motiva i 10 igrača

Domaćin ima lak raspored do kraja šampionata pa se uz dosta sreće može plasirati u plej of, dok za gosta današnji meč nema takmičarskog značaja. Domaćin je u dobroj formi, a gost igra u poslednje vreme opušteno sa puno golova na utakmicama. Uz to treba pomenuti da će gost večeras igrati bez čak 10 igrača. Meč možete odigrati večeras do 20:45.


Najava meča: Večeras će se u okviru Engleske 6 Sever – English National League North u terminu od 20:45 po našem vremenu sastati ekipe Blyth Spartansa i Nuneatona.

Blyth Spartans: se nalazi na 10. mestu na tabeli sa 54 osvojena boda i prosekom od 3.3 gola po meču – ima 5 boda manje od tima koi je u plej of zoni za plasman u viši rang. Do kraja ima lak raspored izuzev kola za vikend kada gostuju drugoplasiranom Stokportu.

Nuneaton: se nalazi na poslednjem 22. mestu sa 19 bodova što je čak 12 boda manje od pred poslednjeg Utd FC. Bolje igra na strani gde je osvojio 13 od 19 bodova uz gol razliku 21:37. Danas neće moći da računa na 10 igrača, a u pitanju su: golman R.C. Cook, centralni bekovi A. Taylor, A. Charles i T. Stregte, desni bek J. Hurst, levi bek L. Freestone, desno krilo McSneeney i tri napadača koja su ove sezone dala po dva gola – A. McTurk, D. Nti i D. Grifiths.

Mišljenje urednika: Forma i motivacija domaćina i nedostatak motiva odavno otpisanog gosta bez mnogo standardnih igrača ukazuju na pobedu domaćina ali i efikasan meč. Prema svemu navedenom loš izbor ne bi trebala da bude igra domaćin golova najmanje dva, a najviše četiri, D2-4 @1.60 / MaxBet

4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje